UFO’lar aramızda (mı)?

Share

Kanada eski savunma bakanının itirafları UFO dünyasına bakış açınızı değiştirebilecek nitelikte.

image

Kanada deniz, hava ve kara kuvvetlerini “Kanada Kuvvetleri” adı altında birleştirmek gibi zorlu bir görevi başarı ile gerçekleştirmiş ve görev dönemi sırasında dünya’nın ilk UFO iniş sahasını oluşturmuş olan Paul Hellyer’in uzaylılar hakkında söylediklerine konu hakkında bilgi sahibi olanlar tarafından %100 gerçek gözüyle bakılıyor.

”Uzaylılar aramızda”

  • En az 4 farklı uzaylı ırkı dünya’yı binlerce yıldır ziyaret ediyor. 
  • Farklı ırkların farklı gelecek planları var ve tüm uzaylı ırklarını tek bir tür olarak ele alamayız. 
  • Irklardan biri “uzun beyazlar (tall whites)” olarak adlandırılıyor ve 2 uzun beyaz amerikan hükümeti ile çalışıyor. bunların bazılarının insan gibi dolaşmalarına izin veriliyor. 
  • Şu anda da dünya üzerinde yaşayan dünya dışı akıllı yaratıklar mevcut. 
  • Çoğu uzaylı başka güneş sistemlerinden geliyor ama az sayıda da olsa venüs, mars ve satürn’in aylarında ikamet edenler var. 
  • Bir çok uzaylı ırkı gezegenimize karşı iyi niyetle yaklaşırken bazı raporlar küçük bir kısmının daha bencilce amaçları olabileceği yönünde. 
  • Uzaylılar arasındaki genel konsensus, özellikle çağırılmadıkları sürece insanların işine kesinlikle karışmamak yönünde. 
  • 2 ile 12 arasında esas uzaylı türü olduğu düşünülüyor ama bu rakamı 80’e kadar çıkartan raporlar var. bunların bir kısmı aynı insanlar gibi görünürken, bir kısmını tasfir etmek bile zor. 

Elbette bu röportaj Paul Hellyer’in ilk uzaylı iddiası da değil. 2005 yılında 40 yılı aşkın süredir Dünya’nın uzaylılar hakkındaki gerçekleri öğrenmesi için süren çabalarını Toronto’da yaptığı bir konferans ile sürdürdü ve arkadaşları ve eşiyle birlikte gördüğü uzaylıyı anlattı. İki yıl ardından da Paul Hellyer, hükümetin uzaylılar hakkında gizli tutulan bilgilerin açıklanması talebinde bulundu.

“Teknolojimizi onlara borçluyuz”

Uzaylılarla uzun bir geçmişimiz olduğunu ve bizimle sık sık paylaşımlarda bulunduklarını (hatta aramızda yaşadıkları ve bizimle çalıştıklarını) dile getiren eski savunma bakanı ve G8 Zirvesi’nde uzaylı varlığının kabul edilmesini ilk kez dile getiren Paul Hellyer, “birbirimizle savaşarak çok vakit geçiriyoruz, askeriyeye ve savaş teçhizatlarına çok fazla para harcıyoruz ve hastaları evsizleri ve ihtiyacı olanların temel ihtiyaçlarını karşılamak için uğraşmıyoruz. Sularımızı ve havayı kirletiyor, yeni geliştirdiğimiz silahlarımızla etrafta oynuyoruz. Termonükleer silahlar ve atom bombaları Dünya’yı ve Evren’i etkiliyor ve uzaylılar bundan hoşlanmıyor” diyor. 

Sözlerine Dünya’nın kullandığı teknolojinin de uzaylı kaynaklı olduğunu söyleyerek devam eden Hellyer, “bizden onlarca ışık yıl ilerideler ve onlardan çok fazla şey öğrendik” diyor. Paul Hellyer’e göre “led ışıklar, mikroçipler, kurşungeçirmez yelekler ve çok daha fazlası uzaylıların yardımı ile hayatımıza girdi. Tıp ve tarım alanlarında da çok gelişmişler; ancak biz kendimizle savaşmayı ve savaşa olan açlığımızı sürdürdüğümüz sürece yardım etmekten çekinecekler.

Ekşi Sözlük / Supremacy

You may also like...