Limon Astroloji 31 Mart – 6 Nisan 2014

Share

Koç (21 Mart  – 19 Nisan)

image

3O Mart’ta burcunuzda gerçekleşen yeniay ile sizleri daha kararlı , kendinizden emin ve
zorluklar karşısıda daha mücadeleci olmanızı sağlayacak . Bu yeniay ile ile yeni başlangıçlar ,
yeni şeylere başlamak için en uygun zamanla diyebiliriz. Sizlere tavsiyem yeniayın nimetlerinden fayadalanın .

Bu hafta mali anlamda problemler yaşayabilirsiniz. Hesaplarınızda karışıklıklar yaşanabilir.Biraz daha dikkat.Patronlarınızın aldığı kararlar sinirlerinizi bozabilir.Sakin olup düşüncelerinizi güzel dille ifade etmekte yarar var.

Boğa (20 Nisan – 21 Mayıs)

image

Koç burcunda oluşacak yeniay ile elinizde olmayan , nedensiz içinizi huzursuz hissedebilirsiniz. Ama bu geçici kendimizle ilgili anlık durumlar. İçimizdekileri ,bizi bunaltan şeyleri dile getirip anlatığımızda kötü ruh halimizden kolaylıkla çıkabiliriz .Bu hafta beklenmedik güzel karşılaşmalar olabilir.Eğer ikili ilişkileirmizde güzel raslantılarla karşılaşırsak adım atmakan çekinmeyin.

İş konularında karar aşamasında olabilirsiniz. Dikkatli düşünüz çünkü mars geri hareketi dönemindeyiz.Hemen karar vermeyelim .İş konuları canımızı sıkabilir.

İkizler (21 Mayıs -21 Haziran)

image

Koç burcunda oluşan yeni ay siz İkizleri daha yenileyici , enerji dolu  ve her konuda  aktif olmanızı sağlıyor. Yeni arkdaşlıkları da beraberinde getiryor. Şu önümüzdeki hafta içinde karşılaştığımız kişilere dikkat edelim. Yeni bir aşk doğabilir. Bu hafta kalbinizin kapılarını açmış durumda olacaksınız.

İş konularında buhafta  zorluklarla karşılaşabiliriz.İşlerimizi yerine koymakta zorluk çekebiliriz.Biraz daha  iş ilişkilerinde ılımlı olup , empati kurmakta yarar  var.

Yengeç (22 Haziran – 22 Temmuz)

image

Koç burcunda gerçekleşen yeniay ile iş ile konularda sorumluluklarınz artmakta ve iş hayatınız canlamanya başlıyor. Bizler için bir şeylere başlarken daha  cesaretli ve  cesur davranacağımız bir yeniay .Yeniliklerden kaçmamak gerek.

Aşk hayatımız ise , eğer hayatımızda birisi  yoksa güzel duygularımızı açmanın tam zamanı. Eğer hayatınız birisi varsa ve  biraz problemler yaşıyorsak bu dönemi yeniay sayesinde hayatımızdaki kişinin aslında bizlere ne kadar huzur verdiğini düşünerek olumsuzlukları silmemiz de yardımcı olacak.

Aslan (23 Temmuz – 22 Ağustos)

image

Koç burcunda oluşan yeniay ile kendimizi geliştirebilir ve yeni alanlara yönelebiliriz.Seyahat ,başka bir yere yerleşme planları yapabilirz. Hızlı düşünüp kararlar alacağımız bir hafta bizleri bekliyor.Eskiyi bir kenara atıp yeni olan şeyleri isteme zamanı .Geleceğe  dönük kararlar almak için bu  hafta güzel zamanlama .Şuan ki olan ilişkimizi de gözden geçirip bazı şeyleri bir kez daha düşünmemiz gerek. Çoğu zaman mantığımızla aldığımız kararlar olacakları daha  hafif şiddette atlatmamızı sağlar.

Başak (23 Ağustos – 22 Eylül)

image

Koç burcunda oluşacak yeniay ile  ortaya çıkacak değişikliker huzurumuzu  bozabilir  ve endişeye  düşebiliriz.. Pozitif düşünmeliyiz yoksa  olmayacak kötü oluşabilecek olayları üstümüze çekeriz. İkili ilişkilerimizde parterimizin de hayatımıza katıklarını düşünerek ona yaklaşmalıyız. Biraz daha  anlayışlı olmakta yarar var.Sevgiyle yaklaşırsak tüm sorunlarımızı çözebileceğimiz bir hafta bizlerin olur.

İş konularında bazı konuların gözden geçirilip konuşulması gerekiyor.Kariyerimizde daha  karalı olup  daha  güçlü  bir şekilde ilerlemek isteyebiliriz.

Terazi (23 Eylül – 22 Ekim)

image

Koç burcunda gerçekleşen yeniay ile bu hafta  , bizi rahatsız eden konuşları yeniden gözden geçirebiliriz. İlişkilerimizde ani değişiklikler oluşabilir. Yolunda gitmeyen bir ilişkimiz  varsa sonlanabilir.Yaşamımızda tamamlanması gereken konuları tamamlamak için çok uygun bir  dönemdesiniz.Bu hafta ufak tefek anlaşmazlıklar büyük problem haline  getirebiliriz. Sakin olmaktta , sinirlerimizi kontrol etmekte yarar var . Problemin geçici olduğunu düşünün ve bu süreci enkaz haline gelmesini engelleyin.

Bu hafta yaptığımız işten biraz daha  keyif alacağız.Yeni görevlere ,yeni projelere atanabiliriz. 

Akrep (23 Ekim – 21 Kasım)

image

Koç burcunda oluşacak yeniay ile, çabalarımzın karşılığını  alacağımız bir hafta sizlerin .İş yükümüz dah çok artabilir . Daha çok çalışırız ama  karşılığını  alacağınız bir süreçtesiniz.

Aşk hayatımız biraz daha düzene giriyor. İçimizde baharın geldiğini ,  bir şeylerin yeşerdiğini hissedeceğiz. Güzel , olumlu  buluşmalar sizi bekliyor. Yani bu  hafta sizler için yeni aşklar doğuyor.

Maddi konularda hesaplarmıza  dikkat etmekte yarar var yanlışlıklar yapabiliriz.

Yay (22 Kasım- 21 Aralık)

image

Koç burcunda oluşan yeni ay ile, daha  cesur ve risk alacağımız  süreç içine giriyoruz.Her konuda kendimizi  gösterebileceğimiz dönemdeyiz.Beğendiğimiz çekici  gördümüz biri varsa bu süreçte hemen etkileyebiliriz. Yeniay demek yeni başlangıçlar demek. Süpriz aşklar bu hafta bizleri bulabilir.

İş konularında risk almadan önce biraz daha  düşünüp kendimizi  garantiye  aldıktan sonra  yeni girişimlerde bulunmakta yarar  var.

Oğlak (22 Aralık – 19 Ocak)

image

Koç burcunda oluşacak yeniay ile,  sizleri  harekete geçirecek olayların içine sürükleyebilir. Bitişler ve arkasından gelen  yeni başlangıçları beraberinde getirecek.Bu dönemde ailemiz ön  planda geliyor.Nisan ayı bizlere kariyermizde  güzel noktalara geleceğimiz  gösteriyor. Keyifli sizlere iyi elecek olan yeni bir eğitime  başlamak için  uygun bir  dönem .

Kova (20 Ocak – 18 Şubat)

image

Koç burcunda oluşacak yeniay ile ,düşüncelerimzin değişeceği bir süreçteyiz. Yakın çevremizle daha  hızlı iletişime  geçip isteklerimizi rahatlıkla aktarbiliriz.Yeni kişilerle tanışacağız .Farklı fikirlere açık olacağız. İsteklerimizi gerçekleştimek için cesur davranmalıyız ve  peşinden sonunda kadar gitmekte yarar var.

Yeniayın vermiş olduğu  güzel enerjiyi alıp iş hayatımızda yeni  girişimlere adımlar  atabiliriz.

Balık (19 Şubat – 20 Mart)

image

Koç burcunda oluşacak yeniay ile ,para ve iş  konularında etkili oluyor.Sizleri rahatsız eden borçlarınızı bir an önce temizlemek isteyeceksiniz. Venüs sayesinde  borçlarınızı  kapatabilceğiniz bir dönem.İş bakımından yeni projeler  içinde kendimzi  bulabiliriz.Yeni iş olanaklarını gözden geçirmek için iyi bir süreçtesiniz.Bazı  zorluklar  problemler  yaşanacak ama bunların üstesinden kendimize verebildiğimiz  güçlü enerjinizle  kolaylıkla  üstesinden geleceksiniz .

Umutlarınız daima yanınızda olsun.

İyi haftalar diliyorum .

Nilüfer Çökmez

Beykent Üniversitesi Gümrük İşletme Bölümü ve Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümlerini bitiren Nilüfer Çökmez, halen özel bir firmada Gümrük Müşavir Yardımcısı olarak iş yaşamını sürdürüyor. Güneş, ay ve gezenlerin ruh hallerini etkilediğine inanan Nilüfer, astrolojiye olan ilgisiyle başkalarını ve kendimizi tanıyacağımıza inanıyor. Günlük rutin geçen iş, okul ve ev hayatımızı burç yorumlarıyla az da olsa eğlenceli kılmayı amaçlayan Nilüfer, astroloji yazıları yazıyor.

You may also like...