28 Nisan – 4 Mayıs Burç Yorumları

Share

image

Koç (21 Mart  – 19 Nisan)

image

29 Nisan ‘da Boğa  burcunda bir güneş tutulması meydana gelecek bu  tutulmayla  finansal konulara  daha  fazla yoğunlaşacaksınız. Daha çok  hırslı olacak ve  paranızı geleceğe yönelik değerlendirmek  adına yeni yollar arayacaksınız.Ani ve gereksiz  haracamlardan kaçınmakta yarar var .İş değiştirebilir veya  terfi alabilirsiniz.Tutulma etkisiyle  birşeyleri  kaybediyor  hissine  kapılabilirsiniz  ya da  kaybedersiniz. Ama bu geçici  bir süre iki  hafta içerisinde kaybettiğiniz şeylerin  yerine daha  iyileri  gelecek.Arkadaşlarınız  ve sosyal çevreniz ile gerginlikler yaşabilirsiniz.Böyle durumun oluşmaması için sizi gerebilecek olan ortamlardan uzaklaşın . Güneş tutulması güvenilir bir ilişkiye başlamak için güzel adımların işaretçisi olabilir. Çevrenizdeki kimse ona  şans vermekten kaçmayın .

Güneşinizi bulmanız dileğimle.

İyi haftalar…

Boğa (20 Nisan – 21 Mayıs)

image

29 Nisan ‘da Boğa  burcunda bir güneş tutulması meydana gelecek bu  tutulma kendimizi en iyi  şekilde ifade etmemizi  sağlayacak. Tutulma ile  yeni kazançlar elde  edeceksiniz.Ancak bu  hafta bazı iletişim ile  ilgili sorunlar , aksilikler oluşabilir ve  teknolojik aletlerleriniz bozulabilir.Yaşamınızda sizi rahatsız eden konulara son getirmek ve  çözümler bulmak için güzel bir  hafta . Tutulmayla yalnızlar kendilerini yeni bir ilişkinin içinde bulabilir.Sevgilisi olanlarda evlilik planları yapabilirler.

Bu hafta sinirlerinizi  bozacak sizleri stres altına sokacak tüm etkilerden uzak durmanızda fayda var . Çevrenizdekilere susarak cevap verin .

Güneşinizi bulmanız dileğimle.

İyi haftalar…

İkizler (21 Mayıs -21 Haziran)

image

29 Nisan ‘da Boğa  burcunda bir güneş tutulması meydana gelecek bu  tutulmayla hayatınız da kontrol edemediğiniz  durumlar oluşabilir. Finasal bakımdan  harcamalarınıza  dikkat  etmeniz gerekiyor. Finansal bakımdan risklere girmekten kaçının. Bu tutulma  adeta ruhunuzun rahatlamasını sağlayacak.Ruhsal bakımdan kenidinizi daha  güçlü hissedeceksiniz.

Güneşinizi bulmanız dileğimle.

İyi haftalar…

Yengeç (22 Haziran – 22 Temmuz)

image

29 Nisan ‘da Boğa  burcunda bir güneş tutulması meydana gelecek bu  tutulma sizleri  sosyal çevreniz , arkadaşlıklarınız, ilişkileriniz bakımından olumlu etkileri olacak. Umutlarınızın peşinden gideceksiniz. Bu tutulmayla adeta iç  huzrunuzu yakalaycaksınız. Hayattan beklediklerinizi yavaş yavaş almaya başlayacak ve aldıklarınızı görmek hayata  daha çok  pozitif bakmanızı  sağlacak .İş ile ilgili konularda biraz daha çaba harcamalısınız ve mücadele etmekten vazgeçmeyin .

Güneşinizi bulmanız dileğimle.

İyi haftalar…

Aslan (23 Temmuz – 22 Ağustos)

image

29 Nisan ‘da Boğa  burcunda bir güneş tutulması meydana gelecek bu  tutulmayla kendi dünyamıza  çekileceğiz. Bize güven veya güvensizlik veren her neyse bir kez daha düşüneceğiz.Bu hafta arkadaşlarınızdan  güzel destekler alacaksınız.Yeni ortamlara girip  yeni ve kuvvetli arkdaşlıklarınız  oluşacak. Finansal bakımdan  güçleneceksiniz.Paraya bir  hayli önem vereceğimiz bir  hafta. Hedeflerinize bir adım daha yaklaşacaksınız.

Güneşinizi bulmanız dileğimle.

İyi haftalar…

 

Başak (23 Ağustos – 22 Eylül)

image

29 Nisan ‘da Boğa  burcunda bir güneş tutulması meydana gelecek bu  tutulmayla vazgeçemeyeceğiniz  şeyler , maddi , manevi, inandığımız değerler üzerinde duracağız. Onlara daha çok önem vereceğiz. Saydığım değerlerden birisinde iç  huzurunuzu bulup dileğinize ulaşacaksınız.İş arayanlara bu tutulmanın etkisiyle yeni kapılar açılacak.Yeni iş teklifleri gelebilir. Akademik kariyerinizde başarıyı sağlayacaksınız ve zorlukların üstesinden kolaylıkla sıyrılacağınız bir haftan.

Güneşinizi bulmanız dileğimle.

İyi haftalar…

Terazi (23 Eylül – 22 Ekim)

image

29 Nisan ‘da Boğa  burcunda bir güneş tutulması meydana gelecek bu  tutulmayla ortaklaşa kazançlarınız yönünde gelişmeler oluşacak. Çok çaba sarf etmeden gelen bir kazanç gelebilir.Para harcamalarnıza da biraz dikkat etmeniz gerekiyor. Bir yerden nasılsa geliyor  diye harcamaların dozunu kaçırmayın .Ortaklaşa bir işiniz varsa güzel kazançlar elde edeceksiniz. İlişkinizdeki problemler çözülüyor ve içiniz artık biraz daha rahat edecek.

Güneşinizi bulmanız dileğimle.

İyi haftalar…

Akrep (23 Ekim – 21 Kasım)

image

29 Nisan ‘da Boğa  burcunda bir güneş tutulması meydana gelecek bu  tutulma ilişkiler konusunda etkili olacak. Sizin hayatınızda problem yaratanları hayatınızdan temizleme ve yeni başlangıç  dönemi olacak .Yeni güzel bir ilişkiye , birlikteliğe adım atmak için güzel zamanlama. İşinizde yeni bir sözleşmeye imza atabilirsiniz.Bazı konulardan çevrenizden destek bekleyeceksiniz fakat bu destek gelmeyecek çünkü  herkesin kendine  göre problemleri var. Biraz bu hafta kendimizi  yalnız hissedebiliriz.

Güneşinizi bulmanız dileğimle.

İyi haftalar…

Yay (22 Kasım- 21 Aralık)

image

29 Nisan ‘da Boğa  burcunda bir güneş tutulması meydana gelecek bu  tutulma ; iş ve çalışma ortamı , günlük uğraşlarımız üzerinde etkili  olacak .Bu hafta iş ortamımızda bir takım değişiklikler oluşabilir. İş yükümüz artabilir ve  bu  bizi biraz huzursuz edecek.Yeni işler görevler verilebilir.Bu dönemde pek çevrenizden takdir görmeyi beklemeyin . Oluşacak olaylara boyun eğeceğimiz bir hafta. Sinirlerinizi bozmayın gelişen olaylar geçici. Maaşınızda bir yükselme olabileceğine işaret ediyor.Bu  hafta bol bol spor yapın ve sağlığınıza dikkat edin .

Güneşinizi bulmanız dileğimle.

İyi haftalar…

Oğlak (22 Aralık – 19 Ocak)

image

29 Nisan ‘da Boğa  burcunda bir güneş tutulması meydana gelecek bu  tutulma aşk hayatınız ile ilgili konularda etkili olacak.Bu tutulma iyi güvenilir bir ilişkinin habercisi. Hadi Oğlaklar bu hafta duvarlarınızı  yıkın sevgi kapılarını aralayın. Bir şekilde sevebileceğini belli edin . Evli olanlariçin bu tutulma bebek habercisi olabilir.

İş hayatınızda takdir göreceğiniz ve saygınlığınızın artacağı bir hafta . İşinizde terfi alabilirsiniz. Ayrıca siz Oğlaklar kendinize bu hafta yeni hobiler edinin.Keyifli günler sizleri bekliyor.

Güneşinizi bulmanız dileğimle.

İyi haftalar…

Kova (20 Ocak – 18 Şubat)

image

29 Nisan ‘da Boğa  burcunda bir güneş tutulması meydana gelecek bu tutulma geleceğe yönelik planlar , yerleşim , ev , emlak konularında etkili olacak. Bulunduğunuz , yaşadığınız yeri  değiştirmek adına yeni kararlar alabilirsiniz. Yeni  ev arayışlarına girebilirsiniz ve ev alabilirsiniz.Planlarınızı artık gerçekleştiriyorsunuz .Kendinizi daha  güçlü hissedeceksiniz.Daha çok pozitif  düşünüp hayatınızı  düzene koyabileceksiniz

Güneşinizi bulmanız dileğimle.

İyi haftalar…

Balık (19 Şubat – 20 Mart)

image

29 Nisan ‘da Boğa  burcunda bir güneş tutulması meydana gelecek bu  tutulma; eğitim, yeni öğrenilecek şeyler, çevre ile ilgili konular üzerinde etkili olacak.Düşüncelerimizle dikkat çekeceğimiz bir hafta . Yeni bir girişimde bulunmak için güzel bir  hafta.Güvende yaşamak isteyeceğiz bunun adına bir şeyler yapmak için güzel zamanlama .Başka bir yere taşınmak yaşamımızı farklı bir kurmak isteyebiliriz. Eğer böyle bir karar alacaksanız artıları ve eksileriyle iyi düşünün. Yanlış bir karar bizi farklı yollara sürükleyebilir .

Güneşinizi bulmanız dileğimle.

İyi haftalar…

Nilüfer Çökmez

Beykent Üniversitesi Gümrük İşletme Bölümü ve Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümlerini bitiren Nilüfer Çökmez, halen özel bir firmada Gümrük Müşavir Yardımcısı olarak iş yaşamını sürdürüyor. Güneş, ay ve gezenlerin ruh hallerini etkilediğine inanan Nilüfer, astrolojiye olan ilgisiyle başkalarını ve kendimizi tanıyacağımıza inanıyor. Günlük rutin geçen iş, okul ve ev hayatımızı burç yorumlarıyla az da olsa eğlenceli kılmayı amaçlayan Nilüfer, astroloji yazıları yazıyor.

You may also like...