Astrolog Miray Ertuğrul: Koç Burcunda Uranüsyen Ay Tutulması Ve Burçlara Göre Etkileri

Share

8 Ekim 2014 tarihinde Koç burcunda Uranüsyen Ay Tutulması gerçekleşecek. Tutulma haritasında Oğlak burcu yükseliyor ve ateş elementi burçlardaki büyük üçgene uçurtma açı kalıbı eşlik ediyor. Tutulmaların etkilerini tutulma gerçekleşmeden 2 hafta önce ve tutulma tarihinden 2 hafta sonra hissetmeye devam ederiz. Son günlerde yaşadığımız etkiler tutulmanın gölge etkilerinden kaynaklanıyor…

Tutulmalar eski zamanlardan beri büyük değişimlere öncülük etmiş, tüm dünyayı etkileyen önemli olaylara neden olmuştur. Doğal afetler, savaşlar, yeni kurulan düzenler tutulmalarla yakından ilişkilidir. Ay tutulmaları tamamlanma ve sonlanma enerjisi taşırken, Güneş tutulmaları hayatımızda başlayan yeni döngüye işaret eder. Ay’ın duygularımızı yönettiğini çoğumuz biliriz. Bu nedenle Ay tutulmaları duygusal olarak yoğun ve derin hissetmemize neden olur. Uzun zaman önce attığımız adımların sonuçlarını alır, yeni gerçekler öğrenir ve içinde bulunduğumuz durumu net bir şekilde görebilir hale geliriz. Artık işe yaramayan davranışlarımızdan ve alışkanlıklarımızdan vazgeçmemiz gerekir.

Tutulmanın Koç ~ Terazi aksında gerçekleşmesi ikili ilişkilerimizle ilgili konuları ön plana çıkaracaktır. Öğrendiğimiz yeni gerçekler karşısında şaşkınlık yaşayabilir, yürütemediğimiz ilişkilerimizi sonlandırabiliriz. Bakış açımızda önemli değişimler gündeme gelebilir. Ani gelişen durumlar, beklenmedik süpriz gelişmeler ve şaşırtıcı haberler tutulmanın ana teması olacaktır. Duygusal patlamalara ve dengesizce yapılan çıkışlara fazlasıyla açık olacağımız bu süreçte enerjimizi dengeleyici aktivitelerde bulunmamız önem kazanacaktır. Baş ağrılarına ve migren ataklarına karşı gerekli önlemleri almalıyız.

Aklımıza geleni direk harekete geçirmek isteyebilir, karşımızdaki kişinin düşüncelerini ikinci plana atabiliriz.  Ancak içinde bulunduğumuz süreç, ben diyerek kendi bireyselliğini ve kendi düşüncelerini herşeyden üstün tutan kişiler için çok zorlayıcı zamanlara işaret ediyor… Biz bilinciyle hareket ederek, karşısındaki insana adil davranan kişiler için güzel gelişmeler kapıda… Bu tutulmada bu konuyla ilgili önemli testlerden geçebiliriz. Biz diyebilmek, yaşadığımız gelişmelerin gelecekte güzel sonuçlar doğurmasına yardım edecektir.

Türkiye gündeminde de önemli gelişmelere işaret eden bu tutulma, beklenilmezliğini korumaya devam ederek şaşırtıcı haberlere gün sayıyor… Politikacılar ve devlet büyükleri  arasında gerçekleşecek güç ve rekabet gösterilerine maruz kalabiliriz. Cesur çıkışlar ve iddialı tutumlar dikkat çekecektir. Savaşlarla ilgili konular sıkça gündemde yer alabilir… Tüm dünya üzerinde önemli ve ses getirici gelişmeler gündeme gelecektir. Volkanik patlamalar, yangınlar ve doğal afetler oluşabilir. Gençlerle ve çocuklarla ilgili konular, düzenlemeler gündeme gelebilir. Ancak bu süreçte Merkür retrosu başlamış olacağı için, verilen yeni kararlar kalıcılığını korumakta zorlanabilir.

Hayatımızda oluşan değişimlerin, hayalini kurduğumuz gelişimleri getirebilmesi umuduyla…

Ay Tutulmasının Yükselen Burcunuza Göre Etkileri;

Koç

Özel hayatınız ve ilişkilerinizle ilgili konular tutulmanın ana teması olacaktır. Aniden ortaya çıkan durumlar ve beklenmeyen sürpriz gelişmeler oldukça ses getirecektir. Bilmediğiniz yeni gerçekler öğrenebilir, bazı kişilerle yollarınızı ayırabilir, ilişkilerinizle ilgili radikal kararlar alabilirsiniz. Bu süreçte egonuz fazlasıyla yükselebileceği için, karşınızdaki kişinin ihtiyaçlarını ve duygularını göz önünde bulundurmaya özen göstermelisiniz. Ben- biz dengesini iyi ayarlamanız gerekecektir.Enerjiniz ve duygularınız fazlasıyla yüksek olacağı için kontrolünüzü ve dengenizi sağlamanız zorlaşabilir. Sağlığınıza, kazalara ve sakarlıklara ekstra dikkat etmelisiniz. Enerjinizi dengeleyebilmek adına sportif faaliyetlere katılabilir, doğada daha fazla zaman geçirebilirsiniz.

Boğa

Geçmişte yaşadığınız olaylar gündemde olacaktır. Bu zamana dek sizden gizli kalmış bazı bilgiler açığa çıkabilir. Ani ve şaşırtıcı haberler alabilir, olaylar karşısında yeni farkındalıklar kazanabilirsiniz. Rüyalarınız bu dönem önemli mesajlar verebilir. Ruhsal konularla ilgilenebilir, kendi içinize dönme ihtiyacı hissedebilirsiniz. Bilinçaltınızda çözmeniz gereken herşey açığa çıkacaktır. Sağlığınıza çok dikkat etmelisiniz. Sizi rahatlatan aktivitelere yönelebilir, kısa yürüyüşler gerçekleştirerek doğada daha fazla zaman geçirebilirsiniz. İlişkilerinizle ve iş hayatınızla ilgili önemli değişimler gündeme gelebilir. Kişilere ve olaylara empatiyle yaklaşmanız ve sakinliğinizi korumanız önem kazanacaktır. Geçerliliğini kaybetmiş alışkanlıklarınızı ve düşünce kalıplarınızı bırakma zamanı.

İkizler

Aşk hayatınız, sosyal ortamlarınız ve arkadaş çevreniz ön planda olacaktır. Arkadaş ortamlarınızda yeni gerçekler öğrenebilir, ani ve beklenmeyen gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. İlişkileriniz önemli testlerden geçebilir. Arkadaş ilişkilerinizi gözden geçirebilir, bazı kişilerle yol ayrımına gelebilirsiniz. Geleceğe yönelik hayallerinizi değiştirecek farkındalıklar kazanabilirsiniz. İlişkilerinizde ben-biz dengesini iyi ayarlamanız, eylemlerinizi düşünerek ortaya koymanız ve karşınızdaki kişinin ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak hareket etmeniz önem kazanacaktır. Bırakmak istediğiniz alışkanlıkları bırakmak açısından güzel bir dönemdesiniz.

Yengeç

İş hayatınız ve geleceğe yönelik hedefleriniz ön planda olacaktır. Ani ve beklenmedik gelişmelerle karşılaşabilir, iş ortamınızda yeni gerçekler öğrenebilirsiniz. Önemli değişimler gündeme gelebilir. Düşünmeden hareket etmeye fazlasıyla açık olacağınız bu süreçte, ilişkilerinize empatiyle yaklaşmanız ve sakinliğinizi korumanız önem kazanacaktır. Sakarlıklara ekstra dikkat etmelisiniz. Yüksek enerjinizi dengeleme adına denizde ve doğada daha fazla zaman geçirebilirsiniz. Ev ve iş hayatınız arasında bir denge oluşturmanız gerekebilir.

Aslan

Zihinsel faaliyetlerinizin yoğun olacağı bu süreçte, inançlarınız doğrultusunda harekete geçmek isteyebilirsiniz. Hayata olan bakış açınızı değiştirecek sürpriz haberlerle karşılaşabilirsiniz. Ani gelişen durumlar ve sürpriz haberler tutulmanın ana teması olacaktır. Yolculuklar ve seyahatler gündeme gelebilir. Yakın çevre ilişkilerinizde ben-biz dengesini iyi ayarlamanız ve bencil yaklaşımlardan uzak durmanız yarar getirecektir. Eğitiminizle ilgili konular gündeme gelebilir. Sportif faaliyetlere katılarak yüksek enerjinizi dengelemeyi başarabilirsiniz.

Başak

Ortaklaşa yürüttüğünüz işler ve başkalarından gelen maddi gelirleriniz ön plana çıkacaktır. Ani gelişen durumlar ve sürpriz gelişmeler tutulmanın ana teması olacaktır. Harcamalarınıza ve paylaşımlarınıza çok dikkat etmeniz, risk almadan önce iyi düşünmeniz önem kazanacaktır. Bazı kişilerle yol ayrımına gelebilir, değer konularında yeni tecrübeler kazanabilirsiniz. Hayatın bilinmeyenlerini daha fazla merak edeceğiniz bu süreçte, alternatif konularla ilgili yeni bilgiler edinebilirsiniz. Derin ve yoğun duygular hissedebilir, korkularınızla ve kaygılarınızla yüzleşebilirsiniz. Öğrendiğiniz gerçekleri yeni çözümler üretebileceksiniz.

Terazi

İkili ilişkilerinizde önemli ve ses getirici gelişmeler gündeme gelebilir. Bazı kişilerle yol ayrımına gelebilir, ilişkilerinizle ilgili radikal kararlar alabilirsiniz. Ani gelişen durumlar ve beklenmeyen sürpriz haberler tutulmanın ana teması olacaktır. Risk alarak hareket edebilir, yüksek enerjinizi dengelemekte zorlanabilirsiniz. Sportif faaliyetlere daha fazla zaman ayırabilirsiniz. Bu dönem yaşadığınız olaylar karşısında bazı farkındalıklar kazanabilir, olaylara farklı açılardan bakmaya başlayabilirsiniz. İlişkilerde ben-biz dengesini iyi ayarlamanız önem kazanacaktır. İşlevini kaybetmiş alışkanlıklarınızı geride bırakabilirsiniz.

Akrep

Çalışma hayatınızda ani gelişen durumlar ve beklenmedik haberler gündeme gelebilir. Günlük rutinlerinizde bazı değişimlerle karşılaşabilirsiniz. İşten ayrılmayı düşünen Akrep burçları için uygun koşullar oluşabilir. Bu dönem sağlığınıza ekstra dikkat etmeniz önem kazanacaktır. Özellikle baş ağrılarına karşı önlem almalısınız. Günlük hayatınızda sakarlıklara ve kazalara ekstra dikkat etmelisiniz. İlişkilerinizle ilgili önemli gelişmeler gündeme gelebilir. Ben yerine biz diyebildiğiniz takdirde her açıdan gelişim sağlayabilirsiniz. Kendi içinize dönmek, kendinizle yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Olumsuz alışkanlıkları geride bırakma zamanı…

Yay

Aşk hayatınızla ve arkadaş ortamlarınızla ilgili konular ön plana çıkacaktır. İlişkilerinizde ani gelişen durumlarla karşılaşabilir, sürpriz haberler alabilirsiniz. Gerçekler su yüzüne çıkabilir. Yürümeyen ilişkileriniz bu tutulmayla birlikte sona erebilir. İlişkisi devam eden yay burçları, içinde bulundukları durumu gözden geçirerek, geleceğe yönelik yeni ve radikal kararlar almak isteyebilirler. Yüksek enerjinizi dengelemek adına, bu günlerde sportif faaliyetlere daha fazla zaman ayırabilirsiniz. Çocuk sahibi olan yay burçları, çocuklarıyla ilgili önemli gelişmeler yaşayabilir, onların ihtiyaçlarına daha fazla zaman ayırmak durumunda kalabilirler.

Oğlak

Evinizle ve kariyer hayatınızla ilgili konular ön planda olacaktır. Beklenmeyen haberler gündeme gelebilir, ani gelişen durumlarla karşılaşabilirsiniz. Yer değişikliği veya aileden birinin evren ayrılması gündeme gelebilir. Geçmişten bugüne gelen alışkanlıklarınızla yüzleşebilir, yeni ve radikal kararlar alabilirsiniz. Duygusal açıdan yoğun hissedeceğiniz bu süreçte, evinizde vakit geçirmek isteyebilir, geçmişten bugüne geldiğiniz noktayı gözden geçirebilirsiniz. Gelecekte işinize yaramayacak alışkanlıklarınızı ve bağlılıklarınızı gözden geçirerek, bırakmaya niyet edebilirsiniz.

Kova

Zihinsel faaliyetlerinizin yüksek olacağı bu süreçte, düşüncelerinizi direk ve sert bir şekilde ifade etmeye açık olabilirsiniz. Yakın çevre ve kardeş ilişkileriniz gündemde olacaktır. Beklenmeyen haberler ve ani gelişen durumlar gündeme gelebilir. Yeni farkındalıklar kazanabilir, olaylara farklı açılardan bakabilir, alternatif çözümler üretebilirsiniz. İlişkilerinizle ilgili önemli testler gündemde olacaktır. Bazı kişilerle yol ayrımına gelebilirsiniz. Farkındalıklarınız yüksek olacaktır. Eski düşünce modellerine ve işlevini kaybetmiş alışkanlıklarınıza veda etmelisiniz.

Balık

Maddi kazançlarınız ve ödemeler gündemde olacaktır.Tutulma tarihinden önce ödemelerinizi düzenlemeniz, gereksiz masrafları en aza indirmeniz ve harcamalarınızı kontrol altında tutmanız önem kazanacaktır. Ani ve beklenmedik ödemeler gündeme gelebilir.  Sahip olduğunuz değerlerle ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. İlişkilerinizde sürpriz haberler alabilir, yaşadığınız olaylar sonucunda yeni farkındalıklar kazanabilirsiniz. Güvende hissetmeye fazlasıyla önem verebilir, değerlerinizi korumaya yönelik cesur yaklaşımlar sergileyebilirsiniz.

Miray Ertuğrul

12 Şubat 1991 tarihinde doğdu. İstanbul Arel Üniversitesi İnsan Kaynakları Yönetimi’nden mezun oldu. 2012- 2014 yılları arasında, Türkiye’de Astroloji alanında bir çok ilke imza atmış olan Öner Döşer’in kurmuş olduğu Astro-Art Astroloji Okulu’nda Öner Döşer’den ve Barış Özkırış’tan Klasik & Batı Astrolojisi Temel ve İleriye seviye eğitimi aldı. Şu an ustalaşma projesine devam ediyor. İnsan Kaynakları tekniklerinde Kurumsal Astroloji’den yararlanmak istiyor. Kariyer hedefi; Türkiye’de Astroloji’nin kullanıldığı alanları genişletebilmek ve Astrolojiyi doğru bir şekilde tanıtabilmek. astroloji.pembeseker.com.tr moda bloğunda günlük ve aylık burç yorumları yazan, aynı zamanda Uzman Tv’nin Astrologları arasında yer alan Miray Ertuğrul, her gün gökyüzü durumuna göre moda ve sağlık önerileri sunuyor. Bireysel yazılarını Milliyet Blog ve mirayertugrul.blogspot.com.tr adresinden sevenleriyle paylaşıyor. Facebook ve Twitter sayfalarında Uranüsyen olarak bilinen Astrolog, özel danışmanlık veriyor. İlişkiler Astrolojisi, Psikolojik Astroloji ve İş Astrolojisiyle yakından ilgileniyor. Yıldızların hayat yolunu aydınlatan ve evrensel bilgiye ulaştıran ışığını, insanlara gösterebilmeyi hedefliyor.

You may also like...