7 Kasım Boğa Burcunda Dolunay

Share

5 Kasım itibari ile Ay Boğa burcuna  geçiyor. Boğa burcu dünyevi burçtur, elle tutulur somut olan her şey Boğa burcundandır. Ay Boğa burcundayken zevkimize daha bir düşkün oluruz. Boğalar duygularıyla ve tutkularıyla hareket ederler. İyimserlik, zenginlikler ve zevklerimiz  toprak grubundan Boğalar’dan gelir.

image

Boğa burcunda oluşacak Dolunay ile zevklerimize düşkünlüğümüz daha da artacak. Üstümüze bir rahatlama, gevşeme gelebilir. Sanata yönelebiliriz. Kimimiz yazar rahatlar, kimimiz el sanatlarıyla uğraşır bu tür şeylere zaman ayırmak isteriz. Yani yaratıcılığımız artar. Güzelliğimize, kendimize biraz daha önem veririz ve canlılığımızı koruruz. Konforumuza ve zevklerimize daha bir düşkün oluruz .

Bu Dolunay yatırm yapmak, gelirimizi artırıcı şeylere bakmak ve değerlendirme açısından olumlu bir dönem.

Dolunay da kenmizi rahatlatmak adına, sonbaharın verdiği renklerin cümbüşüne eşlik eden doğanın sesine kulak verip kendimizi iyi hissedeceğimiz bir yerde yürüşler yapabiliriz.

Evimizi güzelleştirecek küçük  sevimli eşyalar alabiliriz, sevdiğimiz en güzel yemekleri yapıp arkadaşlarımızı çağırabiliriz .

Dolunayda peki burçlar neler yapmalı?

image

KOÇ ( 21 Mart – 19 Nisan ); 7 Kasım’daki  Dolunay ile: Banka Hesabımıza para aktarabiliriz. İhtiyacımıza  göre elektronik bir alet , ya  da başka bir şey  satın alabiliriz.

BOĞA ( 20 Nisan – 20 Mayıs); 7 Kasım’daki  Dolunay ile: Alışveriş çılgınlığı için ideal bir dönemdir. Tabi fazla abaratmadan. Bayanlar ise kendinize kozmatik ürünler almak ve bakım yaptırabilirsiniz.

İKİZLER ( 21 Mayıs – 20 Haziran  ; 7 Kasım’daki Dolunya ile : Bulunduğunuz çevreden uzaklaşıp  dinleneceğiniz, huzur bulacağınız bir yere gitmek ya  da öyle bir ortam ayarlamak sizlere çok iyi  gelecek.

YENGEÇ ( 21 Haziran- 22 Temmuz); 7 Kasım’daki Dolunay ile: Başlayacağınız bir grup  projesiyle  size başarıyı getirebilir.Başarı sizi mutlu  edecek ve bazı olumsuz giden olaylardan bir nebze uzaklaşmanızı sağlayacak.

ASLAN ( 23 Temmuz – 22 Ağustos); 7 Kasım ‘daki Dolunay ile: Kariyerinizde yükselişe geçebilirsiniz. İşiniz ile ilgili beklnemedik bir  fırsat doğabilir.

BAŞAK ( 23 Ağustos – 22 Eylül ); 7 Kasım’daki Dolunay ile: İşiniz ile ilgili ya  da uğraştığınız bir işte başarıyı yakalıyorsunuz. Kutlama  için adınıza  bir  parti  düzenlenebilir.

TERAZİ ( 23 Eylül – 22 Ekim );  7 Kasım’daki Dolunay ile: Bir yerlerden gelecek olan miras gelebilir. Evinizi iyileştirmek adına bazı tamirler değişiklikler yapabilirsiniz .

AKREP ( 23 Ekim – 21 Kasım ) 7 Kasım’daki Dolunay ile: Eros oklarını  size  atıyor . Aşk kapılarınız açılıyor. Karşınıza çıkana bir  şans  vermeye  değer.

YAY ( 22 Kasım – 21 Aralık ) 7 Kasım’daki Dolunay ile: Spora başlamak için harika bir dönem. Bu dönemde yapacağınız fitness rejimde etkileyici sonuçlar verebilir .

OĞLAK ( 22  Aralık – 19  Ocak ); 7 Kasım‘da ki Dolunay ile; Aşk sizinde kapınızda . Gelen bir fırsatı  değerlendirin . İlişkisi olanlar nişanlanma kararı alabilir. Gebelik gibi güzle bir haber getirebilir.

KOVA ( 20 Ocak –  18 Şubat ) ; 7 Kasım ‘da ki Dolunay ile : Gayrimenkul  alımı yapabilirsiniz .Doğa ile iç içe bir ev bulabilirsiniz .

BALIK ( 19  Şubat –  20 Mart ) 7 Kasım ‘ daki Dolunay ile : Sözleşme yapmak için Dolunay zamanı  iyidir. Finansal  açıdan güvenle karşılayacağınız bir anlaşma yapabilirsiniz.

Nilüfer Çökmez

Nilüfer Çökmez

Beykent Üniversitesi Gümrük İşletme Bölümü ve Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümlerini bitiren Nilüfer Çökmez, halen özel bir firmada Gümrük Müşavir Yardımcısı olarak iş yaşamını sürdürüyor. Güneş, ay ve gezenlerin ruh hallerini etkilediğine inanan Nilüfer, astrolojiye olan ilgisiyle başkalarını ve kendimizi tanıyacağımıza inanıyor. Günlük rutin geçen iş, okul ve ev hayatımızı burç yorumlarıyla az da olsa eğlenceli kılmayı amaçlayan Nilüfer, astroloji yazıları yazıyor.

You may also like...