Astrolog Miray Ertuğrul: Yay Burcunda Yeni Ay & Burçlara Göre Etkileri

Share

22 Kasım 2014 Cumartesi günü, öğleden sonraki saatlerde Yay burcunda Yeniay gerçekleşecek. Yay yöneticisi Jüpiter Aslan burcunda ve Merkür’den sert bir görünüm alıyor. Yeniay haritasında Koç burcu yükseliyor ve Oğlak burcundaki Mars Mc’de yer alıyor. Merkür ve Satürn kavuşum pozisyonuna oldukça yakın…

image

Sonbaharın yaprak dökümü zamanları, Kasım ayının tutkulu aşkları, gökteki yıldızların Akrep yolculuğuna denk gelir. Güçlü ve yoğun duygular, bitmek bilmeyen ihtiraslar; aşk ve nefretin birbirine en yakın olduğu zamanlarda ortaya çıkar. Hayatın gerçeklerini ve gizemlerini en çıplak haliyle gördüğümüz bu süreçte, hepimiz yaşarken “öldük.” Yeniden doğmak üzere…

Her insanın kendine ait tabuları ve doğruları vardır. Aynı doğruları benimsediğimiz insanlarla bir arada olmak isteriz. Dünyevi şartlar buna izin vermediğinde ve çok fazla seçeneğimiz olmadığında, içinde bulunduğumuz ortamları ve kişileri görmek istediğimiz algılamaya, gerçeklerden kaçarak yaşamaya başlarız. Ta ki hayat gerçekleri yüzümüze çarpana kadar…

Kasım ayının çoğumuz için zorlayıcı geçmesinin en büyük nedenlerinden biride, kendimizle ve geçmişten getirdiğimiz saplantılı alışkanlıklarımızla yüzleşmek oldu. Gerçekler canımızı çok acıttı… Hareketlerimiz kısıtlandı, korku ve endişelerimiz su yüzüne çıktı. Ancak bu sefer değişimden kaçış yoktu… Farkında olalım ya da olmayalım, yaşadığımız tüm zorluklar, ruhumuzda güçlü değişimler başlattı. Bir daha eskisi gibi olmamak üzere…

Güneş’in Yay burcuna girişiyle birlikte gerçekleşecek olan Yeni Ay; bu zorlu süreçte kazandığımız deneyimlerin ışığıyla harekete geçebilmemize, yeni başlangıçlar gerçekleştirebilmemize, ufkumuzu ve sınırlarımızı genişletebilmemize yardım edecek. Öğrendiğimiz tecrübeleri çevremizdekilerle paylaşarak düşüncelerimizi geliştirme şansı elde edeceğiz. Bilginin ve ilimin önemini fark edecek, ruhumuzun gelişimi için, sığındığımız limanları terk etmemiz gerektiğini göreceğiz…

Atacağımız yeni adımlar ve yürüyeceğimiz yeni yollar, ihtiyaç duyduğumuz cesareti içinde barındırıyor olacak… Gerçekçi düşünmeye açık olacağımız bu süreçte, hayata ve kişilere evrensel bir bilinçle yaklaşabiliriz. Ancak tutamayacağımız sözler vermemeye ve bildiklerimizi abartmamaya özen göstermeliyiz. Kendi bildiğimizin en doğrusu olduğunu iddia etmek yerine, karşımızdaki kişileri dinlemek gelişimimize yardım edecektir.

Bilgilerimizi geliştirmeye yönelik harekete geçebilir, hayat felsefemiz ve inançlarımız üzerinde düşünebiliriz. Farklı kültürlere yönelik sohbetler, felsefi ve dini konular gündemde olacaktır. Hayattan daha fazla keyif alacağımız bir süreç başlıyor. Neşeli ve iyimser duygularımız yükselebilir, pozitif fikirler üretebilir, geleceğe umutla bakabilir, yeni hedeflerimiz doğrultusunda harekete geçebiliriz! J

Bu dönem başlattığımız girişimlerin sonuçlarını 6 Aralık 2014 tarihinde göreceğiz…

Yükselen Koç; Kariyer hayatınız için gerekli olan bilgilerinizi geliştirmeye yönelik harekete geçebilir, eğitimlere ve kurslara katılabilirsiniz. Merak ettiğiniz soruların cevabını bulabilir, hayata olan bakış açınızda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yolculuklar ve seyahatler gündeme gelebilir.

Yükselen Boğa; Gizemini koruyan konularla ilgili yeni gerçekler öğrenebilir, kapattığınız eski defterleri gözden geçirebilirsiniz. Korkularınızın yükselebileceği bugünlerde, bilgilerinizi geliştirerek farkındalıklarınızı yükseltebilirsiniz. Maddi gelirlerinizi artırabileceğiniz yeni teklifler ve başlangıçlar gündeme gelebilir.

Yükselen İkizler; İlişkilerinizde keyifli ve hareketli bir dönem başlıyor. İlişkiye yönelik ihtiyaçlarınızı sorgulayabilirsiniz. Yeni insanlarla tanışabilir, yeni ortamlara girebilir, yeni bir aşka yelken açabilirsiniz. İlişkisi olan İkizler burçları geleceğe yönelik önemli tekliflerle karşılaşabilirler. Yeni deneyimler kazanma zamanı…

Yükselen Yengeç; Çalışma ortamınızda ve günlük hayatınızda yeni teklifler ve başlangıçlar gündeme gelebilir. Yaşayacağınız değişimler, yeni tecrübeler kazanmanıza yardım edecektir. Ruhsal farkındalıklarınızın yükseleceği bu süreçte, merak ettiğiniz soruların cevabını bulabilirsiniz. Sağlığınıza özen göstermelisiniz.

Yükselen Aslan; Aşk ve eğlence hayatınızda keyifli ve hareketli bir dönem başlıyor. Yeni aşk teklifleri alabilir, yeni bir ilişkiye adım atabilirsiniz. İlişkisi devam eden Aslanlar ilişkileriyle ilgili geleceğe yönelik önem kararlar alabilirler. Hobilerinize zaman ayırabilir, sanatsal becerilerinizi gösterebileceğiniz etkinlikler başlatabilirsiniz.

Yükselen Başak; Bu günlerde sık sık düşündüğünüz, aklınızı meşgül eden konular; geçmişten getirdiğiniz alışkanlıklarınız olabilir. Bu yeniay, yüklerinizden arınmanıza ve işlevini kaybetmiş davranışlarınızı bırakmanıza yardım ediyor olacak. Kendinizi yorgun hissedebilir, evinizde vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Ailenizle ilgili konular gündemde olacak.

Yükselen Terazi; Uzun süredir merak ettiğiniz soruların cevabını bulabilir, olayları farklı bakış açılarıyla değerlendirebilirsiniz. Akraba ilişkileriniz ve kardeşinizin ihtiyaçları gündeme gelebilir. Kısa yolculuklar ve seyahatler gerçekleştirebilirsiniz. Düşünce ve fikirlerinizle dikkat çekeceğiniz bir süreç başlıyor.

Yükselen Akrep; Maddi kazançlarınızı artırabileceğiniz fırsatlar, yeteneklerinizi gösterebileceğiniz projeler gündeme gelebilir. İş arayan Akrepler keyifli gelişmelerle karşılaşabilirler. Değerlerinizi sorgulayacağınız bu süreçte, sahip olduklarınızı korumaya ve güvende hissetmeye önem verebilirsiniz.

Yükselen Yay; Geçmişi ve yaşadıklarınızı sorguladığınız bir dönem geride kalıyor ve yeni bir döngü başlıyor. Yaşamınızı yakından etkileyecek şanslı gelişmelerle ve tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Yeniay’dan itibaren düşündüğünüz her türlü girişimi başlatabilir, çevrenizden çok güzel destekler alabilir, ışığınızla göz kamaştırabilirsiniz.

Yükselen Oğlak; Ruhsal ve manevi farkındalıklarınızın yüksek olacağı bu süreçte, kalabalık ortamlarda bulunmaktan ziyade kendi içinize dönme ihtiyacı hissedebilirsiniz. Rüyalarınız, yaşadığınız olaylara ışık tutabilir. Geçmişte yaşadığınız ve anlamlandırmakta zorlandığınız konularla ilgili yeni gerçekler öğrenebilirsiniz.

Yükselen Kova; Umutlarınızın ve hayallerinizin ön planda olacağı bu süreçte, yeni insanlarla tanışabilir, yeni çevrelere girebilirsiniz. Sosyal etkinlikler ve kalabalık ortamlar gündemde olacaktır. Uzun süredir merak ettiğiniz soruların cevabını bulabilir, olaylara farklı perspektiflerden bakabilirsiniz.

Yükselen Balık; İş ve kariyer hayatınızda yeni başlangıçlar ve fırsatlar gündeme gelebilir. İş arayan Balıklar şanslı gelişmelerle karşılaşabilirler. Geleceğe yönelik hedefleriniz doğrultusunda harekete geçebilir, çevrenizden güçlü destekler alabilirsiniz. Olumsuz alışkanlıklarınıza veda etme zamanı…

Miray Ertuğrul

Miray Ertuğrul

12 Şubat 1991 tarihinde doğdu. İstanbul Arel Üniversitesi İnsan Kaynakları Yönetimi’nden mezun oldu. 2012- 2014 yılları arasında, Türkiye’de Astroloji alanında bir çok ilke imza atmış olan Öner Döşer’in kurmuş olduğu Astro-Art Astroloji Okulu’nda Öner Döşer’den ve Barış Özkırış’tan Klasik & Batı Astrolojisi Temel ve İleriye seviye eğitimi aldı. Şu an ustalaşma projesine devam ediyor. İnsan Kaynakları tekniklerinde Kurumsal Astroloji’den yararlanmak istiyor. Kariyer hedefi; Türkiye’de Astroloji’nin kullanıldığı alanları genişletebilmek ve Astrolojiyi doğru bir şekilde tanıtabilmek. astroloji.pembeseker.com.tr moda bloğunda günlük ve aylık burç yorumları yazan, aynı zamanda Uzman Tv’nin Astrologları arasında yer alan Miray Ertuğrul, her gün gökyüzü durumuna göre moda ve sağlık önerileri sunuyor. Bireysel yazılarını Milliyet Blog ve mirayertugrul.blogspot.com.tr adresinden sevenleriyle paylaşıyor. Facebook ve Twitter sayfalarında Uranüsyen olarak bilinen Astrolog, özel danışmanlık veriyor. İlişkiler Astrolojisi, Psikolojik Astroloji ve İş Astrolojisiyle yakından ilgileniyor. Yıldızların hayat yolunu aydınlatan ve evrensel bilgiye ulaştıran ışığını, insanlara gösterebilmeyi hedefliyor.

You may also like...