İş Yerlerinden En Çok Çalınan 5 Şey

Share

İş yerleri.. İnsanların geçimlerini sağlamakla kalmıyor, özellikle ofis ortamında birçok ekstra yaşamsal katkıyı da ayağınıza getiriyor. Yararlanıp yararlanmayacak etiğe pek çoğumuzun sahip olmadığı listede iş yerlerinden en çok “çaldığımız” beş şey şöyle sıralanmış:

1- Elektrik

image

Fark edilmesi pek kolay olmasa da elektrik, son yıllardaki akıllı telefon gerçekliğiyle beraber iş yerlerinden en çok çalınanlar listesinde ilk sıraya yükseldi. Kim yanındaki şarj aletini iş yerinde fişe takmıyor ki? Yoksa iş yeri için özel şarj aletiniz bile mi var?

2- İçme suyu

Elektrik örneğindeki gibi büyük bir miktarda (muhtemelen damacana) ve savunmasız vaziyette karşılar iş yerindeki su sizi. Tam da küçük şişelerinizi iş çıkışı doldurmalık..

3- Kağıt

Ofisinizde günde ne kadar kağıt harcandığına dair bir fikriniz var mı? Araştırmalara göre ofis çalışanlarının işe başladıktan sonra hayatlarında hiçbir zaman kağıt satın almadığı ortaya çıkmış. İstisnasız. Sizce tesadüf mü?

4- Internet

İşten arta kalan zamanınız oluyor mu? Hele ki iş yerinizde herhangi bir Internet sınırlaması vb uygulama yoksa, bu sürelerde gezmediğiniz site kalması sürpriz olacaktır. Aman dikkat, işiniz varken de bu işlere girişmeyin. Küçük USB’lere iş yeri bağlantısıyla indirilen filmler de cabası.

5- Yazıcı kartuşu

Biraz daha kağıt bağlantılı bir seçenek ama listenin ilk beşine girmeyi başarmış. Tek ihtiyacınız olan iş yerindekiyle aynı model bir yazıcıyı eve de almak. Sonrası, hangi kartuş dolu, hangisi boş bir bilinmezlik..

Merve Deniz

You may also like...