Game of Thrones 10 Yıl Sürebilir

Share

Game of Thrones kuşkusuz HBO tarihinin en popüler dizisi ve şirketin Game of Thrones’u bitirmek için hiç acelesi yok.

Entertainment Weekly’e konuşan HBO patronu Michael Lombardo, Game of Thrones’un toplamda on yıl sürebileceğini ve bunun hem izleyicileri hem de HBO yönetimini memnun edeceğini belirtti.

Ancak HBo patronu, bu kararın kendisine kalmadığını ve son kararı dizinin yapımcılarının söyleyeceğini sözlerine ekledi.

Dizinin yapımcıları David Benioff ve Dan Weiss daha önceden yaptıkları açıklamada Game of Thrones’un 7. sezon sonunda tamamlanacağını belitmişlerdi.

Kuşkusuz dizinin sonunu belirleyecek en önemli unsurlardan biri de temel aldığı kitaplar. George R. R. Martin’in henüz Buz ve Ateşin Şarkısı serisini tamamlamadğı düşünülürse, dizinin geleceği için şimdiden konuşmak hatalı olabilir.

Siz ne dersiniz? Yapımcıların planladığı 7 sezona karşı 10 sezon? Yorumlarınızı bizimle aşağıdan paylaşabilirsiniz.

Sezin Nil Tufan Bardakçı

Her şey için yeterli olduğu sanılır ama Nil için satranç oynamak elde ettiği şampiyonluklara rağmen sadece fazla iddialı bir hobiden ibaret. Yeterince zeki olduğunu göstermek yerine herkesin iyi olabilmeyi bu kadar dilediği bir oyunu kendisine iktisata yönlendiren bir analitik düşünce kaynağı olarak yorumluyor. Çok düşünüp az konuşuyor ve çok okuyup az yazıyor. Hayatın ona gelişini doğru yorumlayana kadar olanları saymazsak İstanbul Ticaret Üniversitesi İktisat Bölümü mezunluğundan pek de haz etmiyor. Oyunun kurallarına aykırı bir “rok” daha deyip onu yenilmez satranççı kimliği Colly’e hapsetmeden hayatta savrulmayı umuyor. Maroon 5 eşliğinde.

You may also like...