Renkli Kedi Boyun Bantıyla Kuşları Koruyun

Share

Ah şu kediler.. Karınları ne kadar tok olursa olsun, avlanma gereklilikleri gereği vahşi yaşama özellikle de kuşlara müdahale etmeden kendilerini rahat hissetmiyorlar.

İşte bu noktada Birdsbesafe (kuşlar güvende) isimli bir firma, karnı tok ev kedilerinin bir de vahşi doğadaki hayvanlar üzerinde av denemesi yapmasını önlemek adına rekli boyun bantları geliştirdi.

Kedilerin o muhteşem kamuflajını bol renkli desenlerle bozan bu bant, kuşlar gibi vahşi yaşam hayvanlarına kedileri daha erken fark etme fırsatı tanıyor.

Kendilerini komik düşürücü bir bantı eminiz kediler pek hoş karşılamazdı ancak karınları toksa, başka hayvanların yaşamını yitirmesine de hiç gerek yok.

Üstelik kediler öyle düşünmese bile; sevimliliklerine sevimlilik kattığı bile söylenebilir.

Merve Deniz

Serinletici viral içerik editörlüğü yapan Merve Deniz, İzmir Ekonomi Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu. Serinletici'de haber çevirilerine de yardımcı olan Merve’nin en büyük hobisi fotoğrafçılık. Geleceğe yönelik fotoğrafçılık hedefleri arasında portfolyosunu online bir sergiye dönüştürmek de var. Kendisini tanımlamada -fotoğrafçılıktan bile önce- ilk kelime olarak “kedisever”i seçen Merve, halen İzmir’de yaşıyor.

You may also like...