Star Wars VII’nin İkinci Fragmanı Yayınlandı

Share

Hayranları tarafından merakla beklenen Star Wars (Yıldız Savaşları) serisinin yedinci filmi olan Force Awakens için hazırlanan ikinci fragman, J.J Abrams tarafından Californiya’da düzenlenen bir etkinlikte yayınlandı.

Filmin ilk fragmanı 2014 Kasım’ında yayınlanmış ve büyük ilgi görmüştü.

İşte Star Wars VII: Force Awakens için yayınlanan ikinci fragman:

Filme ait ilk fragman geçtiğimiz Kasım ayında yayınlanmış ve büyük ilgi görmüştü. ABD’de 18 Aralık’ta gösterime girecek filmde, Harrison Ford, Carrie Fisher ve Mark Hamill gibi daha önce seride oynamış isimlerle birlikte yeni oyuncular Oscar Isaac, Adam Driver ve Daisy Ridley gibi oyuncular rol alıyor. İşte ‘Star Wars: Force Awakens’ın yeni fragmanı:

Star Wars Episode VII: The Force Awakens, 18 Aralık 2015’te sinemalarda olacak.

Ünlü serinin yedinci filmi Star Wars Episode VII: The Force Awakens için yayınlanan ilk iki fragmanın birleştirilmiş hali ise şöyle:

Sezin Nil Tufan Bardakçı

Her şey için yeterli olduğu sanılır ama Nil için satranç oynamak elde ettiği şampiyonluklara rağmen sadece fazla iddialı bir hobiden ibaret. Yeterince zeki olduğunu göstermek yerine herkesin iyi olabilmeyi bu kadar dilediği bir oyunu kendisine iktisata yönlendiren bir analitik düşünce kaynağı olarak yorumluyor. Çok düşünüp az konuşuyor ve çok okuyup az yazıyor. Hayatın ona gelişini doğru yorumlayana kadar olanları saymazsak İstanbul Ticaret Üniversitesi İktisat Bölümü mezunluğundan pek de haz etmiyor. Oyunun kurallarına aykırı bir “rok” daha deyip onu yenilmez satranççı kimliği Colly’e hapsetmeden hayatta savrulmayı umuyor. Maroon 5 eşliğinde.

You may also like...