Hollywood Masallarına Bir Yenisi Daha Ekleniyor

Share

Breaking Bad ve Better Call Saul dizilerinin yaratıcısı beyazperdeye doğru yolculuğa çıkıyor. Çocukların en sevdiği masallardan olan Jack ve Fasulye Sırığı, başarılı yapımcı Vince Gilligan’ın yetenekli ellerinde şekil almayı bekliyor.

83586151

Hollywood’da bir masal furyası aldı başını gidiyor. Alice in Wonderland, Mirror Mirror, Maleficent, Snow White and Huntsman ve son olarak da Cinderella… Hollywood son yıllarda pek bir masalsı. Fantastik ‘mutlu son’ merakımız, gişe hasılatlarıyla birleşince, haliyle herkes bu işten karlı çıkıyor. Yapımcı-yönetmen Vince Gilligan da masal dünyasının kapılarını Jack ve Fasulye Sırığı ile çalmaya hazırlanıyor.

Dünya klasikleri arasında sağlam bir yeri olan Jack ve Fasulye Sırığı, sihirli fasulyelerin, korkutucu devlerin, aklın, kararlılığın ve cesaretin öyküsü. Bu hayal gücü sınırlarını zorlayan hikayeyi sinemada izlemek bir hayli zevkli olacak. Filmin gösterim tarihi henüz belli olmamakla birlikte, ilerleyen günlerde bu konu hakkında açıklama yapılması bekleniyor.

Walt Disney ve Vince Gilligan iş birliği ile beyazperdeye yansıtılacak olan Jack ve Fasulye Sırığı, daha şimdiden başarılı isimleri bir araya getirmesiyle sihirli bir hayal aleminin varlığını gözler önüne seriyor.

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...