Seat Ibiza Da Makyajlandı

Share

Makyaj operasyonu geçiren otomobiller arasına bir de Seat katıldı. İspanyol üretici Ibiza modelinin pek değişmeyen görünümüyle birlikte yeni motor seçeneklerini de tanıttı.

Seat Ibiza  1

Dışarıdan bakıldığında hafifçe elden geçirilen farlar ve yeni kişiselleştirme seçenekleriyle birlikte gelen farklı renkte parçalarla dikkat çeken otomobilin jant ve gövde rengi seçenekleri de yenilenmiş.

Seat Ibiza  2

İç mekanda farklı bir göbeğe sahip direksiyon simidi, yenilenmiş gösterge paneli, direksiyon ve havalandırma ızgaralarına eklenen süslemelerle farklı tasarıma sahip ses ve havalandırma sistemi kumandaları makyajın ana kalemlerini oluşturuyor.

Seat Ibiza  3

Motor seçenekleri 1 litre hacimli benzinli üniteyle başlayan Ibiza’nın bu motoru atmosferik emişli versiyonunda 75, turbo beslemeli seçenelerdeyse 95 ve 110 beygir güç üretebiliyor. 1.4 litre hacimli TSI artık 150 beygir güç, 250 Nm tork üretebilirken Turbo Diesel motorların güçleri 75, 90 ve 105 beygir.

Onur Koray

Ortaokul ve lise yıllarını İstanbul, Saint-Joseph Fransız Lisesi’nde geçiren Onur Koray, daha sonra üniversite eğitimini A.B.D.’nin Pennsylvania eyaletinde makine mühendisliğinde tamamladı. 2002 yılından bu yana Ekşi Sözlük’te Agamemnon adıyla yazdığı yazıları kişisel blog’u ile daha geniş bir içerikle sunan Onur Koray’ın otomobil yazıları, haftalık olarak yayınlanıyor.

You may also like...