Boğaziçi Caz Korosu NTV Yayınını Troll’ledi

Share

NTV canlı yayınına Boğaziçi Caz Korosu’nun “derlemesi” damga vurdu.

bogazici caz korosu

Gezi süresince sergilediği tavırla büyük tepki toplayan NTV’deki 19 Mayıs özel yayını ilginç bir ana sahne oldu. Canlı yayına konuk olan Boğaziçi Üniversitesi Caz Korosu seslendirdiği parçalarla izleyenleri adeta mest etti. Koro programdaki finalini ise “Entarisi Ala Benziyor” türküsüyle yaptı.

Koro “Olamaz, ne çare o nişanlıdır, kaytan bıyıklı delikanlıdır, şekerli misin vay vay, kaymaklı mısın vay vay…” şeklindeki türküyü “Çapulcu musun vay vay…” diye bitirdi. Koronun son dakika golü ile neye uğradığını şaşıran spiker de durumu toparlamaya çalıştı.

İşte o an:

Kaynak: Sözcü

Sezin Nil Tufan Bardakçı

Her şey için yeterli olduğu sanılır ama Nil için satranç oynamak elde ettiği şampiyonluklara rağmen sadece fazla iddialı bir hobiden ibaret. Yeterince zeki olduğunu göstermek yerine herkesin iyi olabilmeyi bu kadar dilediği bir oyunu kendisine iktisata yönlendiren bir analitik düşünce kaynağı olarak yorumluyor. Çok düşünüp az konuşuyor ve çok okuyup az yazıyor. Hayatın ona gelişini doğru yorumlayana kadar olanları saymazsak İstanbul Ticaret Üniversitesi İktisat Bölümü mezunluğundan pek de haz etmiyor. Oyunun kurallarına aykırı bir “rok” daha deyip onu yenilmez satranççı kimliği Colly’e hapsetmeden hayatta savrulmayı umuyor. Maroon 5 eşliğinde.

You may also like...