Küçük Şeytan Sahnenin Tozunu Attırdı

Share

‘Red Nose Day’ isimli yardım kampanyasına destek olmak için şarkı söyleyen Peter Dinklage (Tyrion Lannister), söylediği şarkıda Game of Thrones’un geçtiğimiz bölümlerinde öldürülen karakterlerini ti’ye alarak ‘Ben hala buradayım’ mesajı verdi.

maxresdefault

Canlandırdığı Tyrion Lannister karakteri ile hatırı sayılır bir üne kavuşan Peter Dinklage’in son çıkışı sosyal medyada adeta günün konusu oldu. Bir yardım kampanyasına destek vermek için sahneye çıkan aktör, geçtiğimiz sezon düğün gününde öldürülen Joffrey, 1’inci sezonda idam edilen Ned Stark, 2’nci sezonu göremeyen Robert Baratheon ve çevresindekiler tarafından ihanete uğrayan Rob Stark’ı  ti’ye aldı.

“Ben her sezonun karakteriyim” diyen Dinklage, seslendirdiği ‘Still Strong’ (Hala Güçlüyüm) isimli şarkı ile ‘Taht oyunu’nu kaybeden karakterleri diline doladı ve gelecek bölümler için düşmanlarına gözdağı verdi. İşte Game of Thrones karakterlerine kendi üslubuyla gönderme yapan Dinklage’in o şarkısı:

Kaynak: NTV

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...