Bülent Ersoy’un ‘En Şık Hali’

Share

Klasik Türk Müziği bestekarı ve tambur sanatçısı Muzaffer Özpınar’ın cenazesinde, Daft Punk benzeri gözlük ve ilginç kıyafetiyle dikkat çeken Bület Ersoy ilk kez konuştu.

29430974

Sanatçı kıyafeti ile ilgili “Yüce Allah’ın huzuruna uğurluyoruz sevdiğimizi, böyle bir günde bunları giyinmeyeceğim de ne zaman giyineceğim? Kaldı ki Allah rahmet eylesin Muzaffer şıklığa son derece önem veren bir insandı. Ben de cenazesine en şık halimle gidip, Yüce Allah’ın huzuruna o şekilde göndermek istedim çok sevdiğim bir insanı” ifadelerini kullandı.

29431267

Hürriyet yazarı Cengiz Semercioğlu’na konuşan Ersoy, “İlla ki başımızı tam örtmeyen bir eşarp, uyumsuz renkler ve günlük kıyafetlerimizle mi gitmemiz gerekiyor cenazeye?” diye sordu.

Ersoy’a destek veren Semercioğlu da “İki gündür makaralar yapılan, ti’ye alınan, kaynakçıya, hatta ölüm meleğine benzetilen siyahlar içindeki görüntüsünü, genel kanının aksine ben çok beğendim” dedi.

bulent-ersoy-un-muzaffer-ozpinar-in-7325760_5113_m

Bülent Ersoy, “Robotlar” olarak anılan Daft Punk ile yan yana koyulmaktan da kurtulamadı:

daft-punk-feat-bulent-ersoy--172323

Kaynaklar: Hürriyet, T24

Merve Deniz

Serinletici viral içerik editörlüğü yapan Merve Deniz, İzmir Ekonomi Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu. Serinletici'de haber çevirilerine de yardımcı olan Merve’nin en büyük hobisi fotoğrafçılık. Geleceğe yönelik fotoğrafçılık hedefleri arasında portfolyosunu online bir sergiye dönüştürmek de var. Kendisini tanımlamada -fotoğrafçılıktan bile önce- ilk kelime olarak “kedisever”i seçen Merve, halen İzmir’de yaşıyor.

You may also like...