Barcelona’da Coşkulu Kutlama

Share

UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde Juventus’u mağlup ederek, sezonu 3 kupayla kapatan Barcelona ekibi, başarısını dün akşam görkemli bir törenle kutladı. Nou Camp Stadyumu’nda yapılan kutlamalara defans oyuncusu Gerard Pique’nin Ronaldo’ya yaptığı gönderme damga vurdu.

SPAIN SOCCER CHAMPIONS LEAGUE FINAL 2015

Sezonu 3 kupayla kapatan Barcelona, taraftarlarıyla büyük bir kutlama yaptı.İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) ekiplerinden Barcelona, La Liga ve Kral Kupası’nın ardından UEFA Şampiyonlar Ligi kupasını da müzesine götürdü. Avrupa’daki futbol kulüpleri arasında bir ilki gerçekleştiren Katalan ekibi, kulüp tarihinde ikinci kez sezonu 3 kupayla kapattı. Devler ligi kupasını 5. kez müzesine götüren Luis Enrique’nin öğrencileri, sevincini taraftarıyla paylaştı.70 bin taraftarının önüne çıkan Barcelonalı oyuncular, 3 kupalı tarihi sezonu coşkuyla kutladı.

SPAIN SOCCER CHAMPIONS LEAGUE FINAL 2015

Barcelona’nın defans oyuncusu Pique, takımının bu sezon yaşadığı başarı da Real Madrid’in yıldızı Ronaldo’nun da payı olduğunu ima etti. Kutlamalar sırasında mikrofonu eline alan Pique, Real Madrid’in şubat ayında Atletico Madrid’e karşı deplasmanda aldığı 4-0’lık mağlubiyetin ardından yaş günü partisi düzenleyen Ronaldo’ya mesaj gönderdi. Portekizli yıldızın yaş günü partisine katılarak Ronaldo ile birlikte düet yapan Kolombiyalı şarkıcı Kevin Roldan’a teşekkür eden Pique, “Dünyanın en iyi takımıyız. Kevin Roldan sana da teşekkür ediyorum. Her şey seninle başladı” dedi.

Kaynak: İHA

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...