Metallica Sahaya İndi!

Share

Golden State’in Cleveland’ı 104-91 yenerek seride 3-2 öne geçtiği NBA Final serisi beşinci maçında ünlüler de tribünlerdeki yerlerini aldı. Maçın açılışını rock müzik efsanesi Metallica, ulusal marş ile yaptı.

2

Alman futbolcu Per Mertesacker, yenilmez boksçu Floyd Mayweather Jr, komedyen Chris Tucker ve oyuncu Don Johnson’un da aralarında bulunduğu yıldızlar gecesinde; müzisyen ve Cleveland Cavaliers’ın ortaklarından Usher, LeBron James’in üçlüklerine ve triple-double performansına rağmen kaybettiği maçı tribünden izledi.

3

NBA Final Serisi’nin altıncı maçını çarşamba sabaha karşı saat 04:00’da SportsTv’den izleyebilir, ayrıca NBA LEAGUE PASS aracılığı ile www.nba.tv’den takip edebilirsiniz.

4

Kaynak: Ajansspor

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...