İngiltere’de Hayalet Tartışması

Share

İngiltere’de bir barın güvenlik kamerasına kaydedilen görüntüler yine bir hayalet vakasının yaşanmasına sebep oldu.

İngiltere’nin Cheshire kentinde bir barın güvenlik kamerasının kaydettiği görüntülerde anormal bir cismin ortaya çıkması yine ‘hayalet var’ tartışmalarına yol açtı.

11 Temmuz’da sabahın erken saatlerinde videoya kaydedilen görüntülerde önce kamera sallanıyor daha sonra hayalete benzer bir cisim koridorda hareket ediyor.

Daily Mail gazetesine konuşan barın sahipleri mekanda, buna benzer olaylarla çok sık karşılaştıklarını, bar çalışanlarının da sürekli olarak tuvaletlerdeki çeşmelerin kendi kendine açıldığına şahit olduklarını söylediklerini iddia etti.

Barın sahibi çalışanlarının kendisine, ortamın ürkütücü ve rahatsız olmasından dolayı şikayet ettiğini ve garip ve korkutucu sesler duydukları şeklinde şikayet aldıklarını söyledi.

Kaynak: DHA

Sezin Nil Tufan Bardakçı

Her şey için yeterli olduğu sanılır ama Nil için satranç oynamak elde ettiği şampiyonluklara rağmen sadece fazla iddialı bir hobiden ibaret. Yeterince zeki olduğunu göstermek yerine herkesin iyi olabilmeyi bu kadar dilediği bir oyunu kendisine iktisata yönlendiren bir analitik düşünce kaynağı olarak yorumluyor. Çok düşünüp az konuşuyor ve çok okuyup az yazıyor. Hayatın ona gelişini doğru yorumlayana kadar olanları saymazsak İstanbul Ticaret Üniversitesi İktisat Bölümü mezunluğundan pek de haz etmiyor. Oyunun kurallarına aykırı bir “rok” daha deyip onu yenilmez satranççı kimliği Colly’e hapsetmeden hayatta savrulmayı umuyor. Maroon 5 eşliğinde.

You may also like...