Galatasaray ve Mancini’den Fenerbahçe’ye ‘Dört Yıldız’ Göndermesi

Share

Galatasaraylı futbolcular ve takımın eski teknik direktörü Roberto Mancini, Fenerbahçe’nin şampiyon olduğu sezonda Mancini’ye takılan Volkan Demirel’den intikam aldı.

Eski teknik direktörleri Roberto Mancini’nin çalıştırdığı Inter’le karşılaşan Galatasaraylı futbolcular, eski teknik direktörlerine verdikleri, ‘dört yıldızlı’ kağıtla, Fenerbahçe’nin şampiyon olduğu sezonda Mancini’yi tiye alan Volkan Demirel’den intikam aldı.

Mayıs 2014’de Galatasaray’ın o dönemki teknik direktörü Mancini’nin futbolcularına kağıda yazarak taktik vermesini eleştiren Fenerbahçe’nin kalecisi Volkan Demirel, maç içinde kağıtla gönderme yaparak, kameralara, ‘Şampiyon Fenerbahçe’ yazısını göstermişti.

galatasaraydan-fenerbahceye-dort-yildizli-gonderme

Galatasaray’la İnter arasında oynanan hazırlık maçının 4.dakikasında, Galatasaray İdari Menajer yardımcısı Mert Çetin, saha kenarına gelerek kaptan Selçuk İnan’a kağıt verdi. Selçuk, kağıdı Burak Yılmaz’a götürdü. Burak Yılmaz da baktıktan sonra Wesley Sneijder’a teslim etti. Hollandalı yıldız da gülerek elindeki kağıt ile bir anda Inter kulübesine doğru koştu. Sneijder kağıdı sarı kırmızılı takımın eski hocası, Inter Teknik Direktörü Roberto Mancini’ye götürdü.

İtalyan teknik adam da eski futbolcularının bu hareketi üzerine kameralara 4 yıldızın yer aldığı kağıdı gösterdi.

T24

Emre Kırtaş

Serinletici'ye teknik destek sağlayan ve öncelikli olarak teknoloji editörlüğü yapan Emre Kırtaş, Formula 1 başta olmak üzere Serinletici içeriğine daha birçok alanda da katkıda bulunuyor. Anadolu Üniversitesi İktisat Bölümü’nü bitiren Emre aynı zamanda canlı anlatımlarının da en önemli isimlerinden.

You may also like...