Yaz İndirimi Alışverişinin 7 Kuralı

Share

Büyük yaz indirimlerinin yaklaştığı şu günlerde eve gelip poşetlerinizi açtığınızda hayal kırıklığına uğramak istemezsiniz! İşte yaz indirimi alışverişinin 7 kuralı:

1- Alışveriş Listesini Bir Kenara Atın: Bu normal alışverişinizden farklı, unutmayın. Alışveriş listesinin sizi kısıtlamasına izin vermeyin, yeniliklere açık olun.
2- Stratejik Düşünün: Alışveriş listesini bir kenara atın derken, gözünüzü karartın demiyoruz! Stratejik düşünün, dolabınızdaki diğer parçalarla kullanılabilecek kaliteli parçalar almaya özen gösterin.
3- Takviminizi Boşaltın: Evet planlarınızı buna göre ayarlayın. Yılın bu indirim dönemini kaçırmak istemezsiniz.
4- Alışveriş İçin Uygun Giyinip Gidin: Alacaklarınızı denerken size zorluk çıkarmayacak, denediklerinizi üzerinizde güzel gösterecek parçalar giyip alışverişe çıkın. Straplez ten rengi sütyen ve külot, çıkarması kolay olan kimono elbiseler alışveriş için oldukça uygun.
5- Hem Kibar Hem Agresif Olun: Çok beğendiğiniz ve tek bir tane kalan parçaya başka bir alışverişkolikle aynı anda mı bakıyorsunuz? Parçayı kapın ve koşabildiğiniz kadar hızlı koşun! Ama elbise size olmadığında bunu diğer alışverişkoliğe verip kibarca “harika bir zevkin var” demeyi de ihmal etmeyin.
6- Terziden Korkmayın: Gerçekten istediğiniz kıyafetin istediğiniz bedeni kalmadığında (eğer buna değecek bir parçaysa) terziye güvenmekten çekinmeyin.
7- En Yakın Arkadaşınızı Da Getirin: İki beyin bir beyinden daha iyidir. İki bütçe de öyle! Aldıklarınızı birbirinizle paylaşabilir, birbirinizi kollayabilirsiniz.

Kaynak: marieclaire.com

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...