Angelina Jolie ile Brad Pitt Tekrar Aynı Filmde

Share

Hollywood’un en ünlü çifti Angelina Jolie ve Brad Pitt, birlike yeni bir film çekti. ‘By the Sea’ adlı filmde Pitt ve Jolie, sorunlu bir ilişkiye sahip olan bir karı kocayı canlandırıyor. Angelina Jolie filmin yapımcılığını ve yönetmenliğine de üstlendi.

Angelina Jolie ve Brad Pitt çifti, birlikte yeniden kamera karşına geçti.

Jolie ve Pitt, ‘By the Sea’ filminde başrolleri paylaştı.

Angelina Jolie, filmin sadece başrol oyuncusu değil. Ünlü aktris, ‘By the Sea’yi hem yazdı hem yönetti hem de yapımcılığını üstlendi.

Fragmanlarıyla büyük ilgi gören film, 1970’li yılların Fransa’sında geçiyor.

Jolie ve Pitt, gerçek hayatta olduğu gibi ‘By the Sea’de de karı-kocayı canlandırıyor.

Film, deniz kıyısında bir tatil beldesine giden çiftin sorunlu ilişkilerini ele alıyor.

‘By the Sea’ 13 Kasım’da sinemalarda gösterime girecek.

Brad Pitt ve Angelina Jolie’nin ‘Bay ve Bayan Smith’ filmi çekimlerinde başlayan birliktelikleri, 2014 yılında evlilikle sonuçlanmıştı. Çiftin 3’ü evlatlık 6 çocukları bulunuyor.

Sezin Nil Tufan Bardakçı

Her şey için yeterli olduğu sanılır ama Nil için satranç oynamak elde ettiği şampiyonluklara rağmen sadece fazla iddialı bir hobiden ibaret. Yeterince zeki olduğunu göstermek yerine herkesin iyi olabilmeyi bu kadar dilediği bir oyunu kendisine iktisata yönlendiren bir analitik düşünce kaynağı olarak yorumluyor. Çok düşünüp az konuşuyor ve çok okuyup az yazıyor. Hayatın ona gelişini doğru yorumlayana kadar olanları saymazsak İstanbul Ticaret Üniversitesi İktisat Bölümü mezunluğundan pek de haz etmiyor. Oyunun kurallarına aykırı bir “rok” daha deyip onu yenilmez satranççı kimliği Colly’e hapsetmeden hayatta savrulmayı umuyor. Maroon 5 eşliğinde.

You may also like...