Tarantino’dan Müthiş Bir ‘Western’ Fırtınası!

Share

Sinema dünyasının dahi çocuğu Quentin Tarantino’nun son filmi The Hateful Eight’in fragmanı yayınlandı. İlk izlenimimiz: Tarantino yine harikalar yaratmış! Şu anda yeni yıl sabahı hediyesini açmak için sabırsızlanan bir çocuk heyecanıyla filmin vizyona gireceği tarihi bekliyoruz.

Tarantino denilince sinema dünyası saygı duruşuna geçer, bu bir ritüeldir. Karşımızda mükemmel filmlerle ün salmış bir yönetmen var ne de olsa. Her filmin ardından daha iyisiyle ödüllendiriyor bizi Tarantino. Tıpkı sekizinci filmi The Hateful Eight gibi…

Film daha yayınlanmamış olsa da izlediğimiz fragman, iliklerimize kadar ‘Tarantino farkı’nın hissetmemizi sağladı. Yaklaşık 2.5 dakika süren fragman, hipnotize edici bir etki ile bizleri müthiş bir girdaba sürüklüyor. Tam anlamıyla bir ‘western girdabı’!

Kar fırtınası, bolca silah ve 8 haydut… İhanet, gerçekler ve intikam…

Evet, işler bir hayli kızışıyor. Fırtına yaklaşıyor. ABD, bu fırtınayla Noel günü yani 25 Aralık’ta karşı karşıya gelecek. Bizler ise 2016’nın ilk günlerinde Tarantino fırtınasıyla yüzleşeceğiz. Hateful Eight’in ülkemizde 8 Ocak’ta vizyona girmesi planlanıyor.

Galiba bundan sonra uğurlu rakamımız ‘8’ olacak!

Not: O kadar bahsettikten sonra fragmanı izlemezsek olmaz.

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...