Süper Lig 2015-2016 Sezonu Başlıyor

Share

Futbolseverlerin 75 günlük lig hasreti sona eriyor. Süper Lig’de, TFF’nin merhum başkanı Hasan Doğan’ın adının verildiği 2015-2016 sezonu, bugün başlayacak.

30 Mayıs 2015’te Galatasaray’ın şampiyonluğuyla tamamlanan 2014-2015 sezonunun ardından 2,5 ay ara verilen Süper Lig’de, 58. sezonun perdesi İstanbul’da yapılacak Fenerbahçe-Eskişehirspor maçıyla açılacak. Türkiye’nin 7 bölgesindeki 13 ilden 18 takım, 9 ay sürecek toplam 306 maçlık sezonda, yeni transferlerle güçlendirdikleri kadrolarıyla belirledikleri hedeflere ulaşmaya çalışacak.

YILDIZLAR SAHNE ALACAK

Süper Lig’de 2015-2016 sezonunda futbolseverler dünyaca ünlü yıldızları seyretme şansı bulacak. Fenerbahçe, Hollandalı Robin van Persie ve Portekizli Luis Nani, Galatasaray, Polonya asıllı Alman Lukas Podolski, Beşiktaş, Alman Mario Gomez ve Portekizli Ricardo Quaresma, Trabzonspor Kamerunlu Stephane Mbia, Antalyaspor Kamerunlu Samuel Eto’o gibi yıldız isimlerle kadrosunu takviye etti.

İLK DERBİ 6. HAFTADA

Sezonun ilk derbisi 6. haftada Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında, siyah-beyazlıların ev sahipliğinde Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanacak.

9. haftada Fenerbahçe-Galatasaray, 15. haftada ise Beşiktaş-Galatasaray derbileri yapılacak. Öte yandan, ligin 2. haftasında Beşiktaş-Trabzonspor, 5. haftasında Trabzonspor-Galatasaray, 13. haftasında da Fenerbahçe-Trabzonspor karşı karşıya gelecek.

Aydınlık

Emre Kırtaş

Serinletici'ye teknik destek sağlayan ve öncelikli olarak teknoloji editörlüğü yapan Emre Kırtaş, Formula 1 başta olmak üzere Serinletici içeriğine daha birçok alanda da katkıda bulunuyor. Anadolu Üniversitesi İktisat Bölümü’nü bitiren Emre aynı zamanda canlı anlatımlarının da en önemli isimlerinden.

You may also like...