Ned Stark, Game of Thrones’a Geri Dönüyor

Share

Game of Thrones’un (Taht Oyunları) ilk sezonunun henüz 9. bölümündeki idamı ile diziye erken veda eden, kısa rolüne rağmen milyonlarca hayran edinen Ned Stark gençliği ile de olsa diziye geri dönüyor.

Sean Bean’in hayat verdiği Stark Hanesi’nin başı, Kışyarı Lordu ve Kuzey Muhafızı olan Ned Stark, diziye çocukluk hali ile yeniden dahil oldu. Yeni sezonda Stark’ın gençliğini 13 yaşındaki oyuncu Sebastian Croft canlandıracak.

Yeni sezonda flashback’lere sahne olacak dizi, senaryo gereği Ned Stark’ın geçmişini de mercek altına alacak.

Bu sayede ‘Robert’ın İsyanı’nın da işlenmesi ve akıbeti merakla beklenen Jon Snow’un annesinin kim olduğunun ortaya çıkması bekleniyor.

Ned Stark’ın evlilik dışı oğlu ve Gece Nöbetçileri Lord Kumandanı Jon Snow’un yeni sezonda yer alıp almayacağı ise hala belirsizliğini koruyor.

Sezon finalinde silah arkadaşlarının saldırısına uğrayan Snow, ağır yara almışama senaristler Snow’un öldüğüne dair net bir açıklama yapmaktan kaçınmıştı.

Flashback sahneleriyle Jon Snow’un kimliğinin belli olacağını savunan Game of Thrones hayranları, Snow’un 6’ncı sezonun final bölümünde diziye geri döneceğini savunuyor.

Ancak görünen o ki hakkında onlarca iddianın ortaya atıldığı dizinin sahne olacağı sürprizleri görmek için yeni sezonun ekranlara geri döneceği Nisan 2016’ya kadar beklememiz gerekecek.

NTV

Selim Kamitoğlu

İç mimar Selim Kamitoğlu'nun tasarım anlayışı ve neyin nasıl görüneceğine dair doğal içgüdüleri onu işinde olduğu gibi hayatın diğer alanlarında da yalnız bırakmıyor. Yaşantısını İstanbul’da sürdüren Selim, Serinletici ile beraber aile şirketinde yönetici olarak çalışıyor.

You may also like...