Lady Gaga ve Hello Kitty!

Share

Japonya’da çok sevilen bir sosyal medya uygulaması olan Line’da, Lady Gaga’nın sticker’ları yayınlandı. Sticker’ları Japonya ile bütünleşmiş çizgi karakter Hello Kitty’nin çizeri hazırladı. Sticker’lar aslında bir kampanya sonucu geliştirdi. Gaga güzellik markası Shiseido’nun Japonya’daki reklamlarının yüzü oldu. Reklamın teması ‘kendin ol’ ile kadınların toplumdaki yerine ve gücüne dikkat çekilmek isteniyor.

Lady Gaga’nın zaten feminizm ve seksizm gibi konularda ne kadar hassas olduğunu biliyoruz. Gaga’nın Hello Kitty’nin tasarımcısı Sanrio tarafından çizilmiş toplamda sekiz adet sticker’ı var. Sticker’lar 21 Eylül’de Japonya’daki kullanıcılar tarafından indirilebilecek. Diğer kullanıcılar için ne zaman aktif olacağı ise henüz bilinmiyor.

Kaynak: elle.com

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...