Game of Thrones’tan Lady Stoneheart Sürprizi

Share

Game of Thrones (Taht Oyunları) evreni ile ilgili bildiğimiz tek bir şey varsa o da ölümün bir son olmadığı. 6’ncı sezon çekimleri devam eden dizi ile ilgili çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı. Söz konusu iddiaya göre, 3’üncü sezonda öldürülen karakter diziye geri dönüyor.

Dikkat: İlerleyen kısımlar dizinin yeni sezonuyla ilgili spoiler içermektedir!!!

Game of Thrones hayranları çekimleri devam eden yeni sezonu iple çeke dursun, dizi hakkında her geçen gün yeni iddialar ortaya atılıyor. Bu iddialardan en dikkat çekeni ise dizinin 3’üncü sezonunda ekrana gelen ‘Red Wedding’in (Kızıl Düğün) intikamının yeni sezonda alınacağı.

Lady Stoneheart Kimdir?

House Tully’nin lideri Edmure Tully’nin düğünü esnasında isyan bayrağı açan Robb Stark, Stark’ın eşi, annesi Catelyn Stark da dahil olmak üzere hemen hemen bütün davetliler, düğün bandosu kılığına girmiş askerler tarafından katledilmişti.

Yeni iddiaya göre, diziye ‘Lady Stoneheart’ olarak geri dönecek olan Catelyn Stark, ailesini katledenlerden intikamını almak için harekete geçecek.

Kaynak: NTV

 

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...