Samsung Galaxy Note 5 Dayanıklılık Testi

Share

YouTube’da mobil cihazlara yaptığı testlerle ünlü TechRax kanalı, Samsung’un yeni modeli Galaxy Note 5 için bıçak ve çekiç testi yaptı. İşte Galaxy Note 5’in bıçak ve çekiç mücadelesi!

Samsung’un geçtiğimiz haftalarda piyasaya sürdüğü Galaxy Note 5 modeli için yeni bir test videosu yayınlandı. Mobil cihazlara yaptığı testlerle ünlü TechRax kanalında yayınlanan bu videoda, Samsung Galaxy Note 5 bıçak ve çekiç darbeleriyle mücadele ediyor!

TechRax, Samsung Galaxy Note 5’i daha kutusundan çıkarmadan birkaç bıçak darbesi uyguluyor. Bıçak darbelerinin ardından kutusundan sağlam bir şekilde çıkan Galaxy Note 5, bu sefer de Gorilla Glass 4 ekranına gelen bıçak darbeleriyle dayanıklılık testine tabi tutuluyor. Ekran testini herhangi bir hasarla karşılaşmadan başarıyla tamamlayan Samsung Galaxy Note 5’in sıra Gorilla Glass 4 korumalı arka kapağına geliyor. Arka kapağa bıçakla vurulurken şiddet biraz daha arttırılıyor ve arka kapak çatlıyor.

Samsung Galaxy Note 5’e yapılan bıçak testinden sonra sıra çekiç testine geliyor. Çekiç testinde de ilk önce hafif darbelerle Samsung Galaxy Note 5’in Gorilla Glass 4 ekranına vuruluyor. Bu darbelerde bir hasar oluşmazken, çekicin vuruş şiddetinin arttırılmasıyla beraber ekranda da bir çatlak meydana geliyor ve ardından ekran karanlığa bürünüyor.

Samsung Galaxy Note 5’in diğer cihazlara uygulanan bıçak ve çekiç testleriyle kıyaslandığında başarılı bir mücadele verdiğini söyleyebiliriz. Bakalım Samsung Galaxy Note 5, ilerleyen günlerde başka ne tür testlere tabi tutulacak?

Shiftdelete

Selim Kamitoğlu

İç mimar Selim Kamitoğlu'nun tasarım anlayışı ve neyin nasıl görüneceğine dair doğal içgüdüleri onu işinde olduğu gibi hayatın diğer alanlarında da yalnız bırakmıyor. Yaşantısını İstanbul’da sürdüren Selim, Serinletici ile beraber aile şirketinde yönetici olarak çalışıyor.

You may also like...