Game of Thrones Film Oluyor

Share

6’ncı sezon çekimleri devam eden fenomen dizi Game of Thrones’un hayranlarını yakından ilgilendiren haber diziye uyarlanan kitapların ABD’li yazarı George R. R Martin’den geldi. Bir süredir sıklıkla dile getiren iddiaları doğrulayan Martin, serinin film versiyonunun da olacağını ama bu projede kendisinin yer almayacağını belirtti.

Dizinin yapımcı şirketi HBO’nun başkanı Michael Lombardo, geçtiğimiz aylarda ülke basınına konuyla ilgili yaptığı açıklamada dizinin senaristleri David Benioff ve Dan Weiss’in Game of Thrones’u 8 sezonda tamamlamayı planladıklarını belirtti. Bu açıklamaya göre, sevilen dizi 2018’de ekranlara veda edecek. Filmin bu tarihten sonra çekilmesi ve 2019 veya 2020 yılında vizyona girmesi bekleniyor.

 

Kaynak: NTV

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...