Pepsi Akıllı Telefon Üretecek

Share

Ünlü içecek markası Pepsi, Çin elektronik pazarına yeni bir Android telefon ile giriş yapma kararı aldı. Peki, Pepsi marka telefonun özellikleri ne ve fiyatı ne kadar olacak?

Pepsi’nin Telefon Üreteceği Doğrulandı!

Pepsi, beklenmedik bir karar alarak elektronik pazarına giriş yapmaya karar verdi. Marka bu serüveninin ilk durağı olarak Çin pazarını tercih etti. Pepsi’nin yeni telefonu Pepsi P1 adını taşıyacak. Pepsi P1’in tasarımı ve geliştirmesi Pepsi şirketi tarafından yapılmayacak ancak şirket telefonun tasarım ve üretimi için anlaşma yaptığı üreticinin adını şuan için gizli tutmakta.

Pepsi P1 özellikleri

15-10/12/pepsi_p1.png

Cihazın özelliklerine gelecek olursak Pepsi P1; 5.5 inç boyutunda bir ekrana sahip. Pepsi P1 ayrıca 1.7 GHz hızında çalışan işlemci, 3,000 mAh kapasiteli batarya ve 13 Megapiksel kamera ile geliyor. Ayrıca cihazda 2 GB RAM bulunuyor. Cihazın özellikleri her ne kadar beğeni toplamasa da asıl şaşırtıcı tarafı fiyatı.

Şirket tarafından herhangi bir resmi açıklama olmasa da üst sınıf amiral gemileri ile alt sınıf Android telefonlar arasında bir geçiş cihazı olan Pepsi P1 Çin pazarında satışa çıktığı zaman tahmini satış fiyatı 1,299 Yuan yani 205 Dolar civarında olacak.

Pepsi ilk telefonu ile Çin pazarında başarılı olur mu olmaz mı soruna kesin bir cevap verilemese de ileride kola kapakları toplayarak telefon sahibi olabileceğimiz günlerin yakın olduğunu söyleyebiliriz.

Shiftdelete

Selim Kamitoğlu

İç mimar Selim Kamitoğlu'nun tasarım anlayışı ve neyin nasıl görüneceğine dair doğal içgüdüleri onu işinde olduğu gibi hayatın diğer alanlarında da yalnız bırakmıyor. Yaşantısını İstanbul’da sürdüren Selim, Serinletici ile beraber aile şirketinde yönetici olarak çalışıyor.

You may also like...