Samsung Galaxy S7 USB Type C ile Gelecek!

Share

Samsung’un yeni amiral gemi modeli Galaxy S7 hakkında bilgiler gelmeye başladı. Yeni iddialar ise Samsung Galaxy S7 USB Type-C ile geleceğine yönelik.

Galaxy S7 USB Type C ile Gelecek!

Güney Koreli üretici Samsung’un 2016 yılında tanıtacağı yeni nesil amiral gemi modeli Galaxy S7 hakkında sızıntılar gelmeye başladı. Ortaya çıkan yeni iddialar ise Samsung Galaxy S7 modelinin USB Type-C ile geleceğine yönelik.

Samsung’un 2016 yılında tanıtılması beklenilen amiral gemi modeli Galaxy S7, Samsung’a yakınlığı ile bilinen Sammobile sitesinin ortaya attığı yeni iddiaya göre USB Type-C bağlatısı ile gelecek.

15-10/16/samsung-galaxy-s7-edge-concept-renders-3.jpg

Tıpkı Apple’ın Lightning kablosunda olduğu gibi çift taraflı kullanılabilen USB Type-C, halihazırda kullandığımız micro USB girişlerine göre birçok avantaja sahip. Daha hızlı şarj imkanı sunan USB Type-C bağlantısı ayrıca daha hızlı bağlantı transferine de olanak sağlıyor.

Google’ın yeni tanıttığı LG Nexus 5X ve Huawei Nexus 6P modellerinde de kullanılan USB Type-C bağlantı tipini görünen o ki çok daha sık görmeye başlayacağız. Daha önceleri ortaya çıkan haberler ise Snapdragon 820 işlemcili bir versiyon, 4 GB RAM, 16 GB dahili hafıza ve 16 Megapiksel kameranın Galaxy S7 modelinde yer alacağını işaret ediyor.

Shiftdelete

Selim Kamitoğlu

İç mimar Selim Kamitoğlu'nun tasarım anlayışı ve neyin nasıl görüneceğine dair doğal içgüdüleri onu işinde olduğu gibi hayatın diğer alanlarında da yalnız bırakmıyor. Yaşantısını İstanbul’da sürdüren Selim, Serinletici ile beraber aile şirketinde yönetici olarak çalışıyor.

You may also like...