Sony’nin Akıllı Telefon Pazarından Çekilmeye Niyeti Yok

Share

Sony’nin akıllı telefon pazarından çekileceğine yönelik söylentilere Sony Mobile CEO’sundan tokat gibi cevap geldi. İşte Sony’nin akıllı telefon pazarı hakkındaki açıklaması!

Sony'den Akıllı Telefon Açıklaması!

Geçtiğimiz günlerde Sony’nin sahip olduğu pazar payından memnun olmaması nedeniyle akıllı telefon pazarından çekilmek istediği ile ilgili söylentiler yayılmıştı. Sony bugün yaptığı açıklama ile bu söylentileri yalanladı. Xperia serisi ile kullanıcılara her boyutta telefon tercihi sunduğunu söyleyen Sony, özellikle Xperia Z5 ile kullanıcılara ister küçük ister büyük ekranda güçlü donanımı sunduğunu belirtiyor.

Sony Mobile CEO’su Hiroki Totoki’nin açıklaması;

Üretimi bırakacağımız iddialarının tam tersine Sony, kullanıcılarına çok daha iyi ekran ve kamera deneyiminin yanında daha uzun batarya ömrü için çalışmaya devam ediyor. Gelecek yıl ortaya çıkacak yeni telefonlarımız ile mobil tarafta çok daha iyi finansal performans yakalamayı hedefliyoruz.

Xperia Z5 serisi neler sunuyor?
Qualcomm’un Snapdragon 810 işlemcisinden gücünü alan Xperia Z5 serisinde grafik işlemci olarak Adreno 430 bulunuyor. 5.2-inç boyutunda ekrana sahip olan Xperia Z5, Full HD çözünürlüğe sahip iken 5.5-inç boyutunda ekrana sahip olan Z5 Premium ise 4K ekran çözünürlüğüne sahip.

15-10/23/xperia-z5.jpg

Z5 Compact modeli ise 4.6-inç ekranda HD çözünürlük sunuyor. Xperia Z5 ve Z5 Premium modelleri 3 GB RAM ile geliyorken, Xperia Z5 Compact ise 2 GB RAM barındırıyor. 23 Megapiksel çözünürlüğünde Exmor RS kameraya sahip olan Xperia serisi sadece 0.03 saniyede otofokus yapabiliyor.

Shiftdelete

Selim Kamitoğlu

İç mimar Selim Kamitoğlu'nun tasarım anlayışı ve neyin nasıl görüneceğine dair doğal içgüdüleri onu işinde olduğu gibi hayatın diğer alanlarında da yalnız bırakmıyor. Yaşantısını İstanbul’da sürdüren Selim, Serinletici ile beraber aile şirketinde yönetici olarak çalışıyor.

You may also like...