New York Polisi, Tarantino Filmlerini Boykot Edecek!

Share

New York Polis Departmanı (NYPD) sendikası, hafta sonu polis şiddetine karşı düzenlenen bir eyleme katılan ünlü yönetmen Quentin Tarantino’nun filmlerini boykot etme kararı aldı.

Sputnik’te yer alan habere göre, son dönemde siyah haklarıyla ilgili açıklamalarıyla da dikkat çeken Tarantino, Cumartesi günü polis şiddetine karşı New York’taki Washington Square Park’ta düzenlenen gösteride yaptığı konuşmada, “Cinayetleri gördüğüm zaman hiçbir şey yapmadan duramam. Bir cinayete cinayet, bir katile katil demeliyim” demişti.

Devriye Polisleri Birliği’nden Patrick Lynch, Tarantino’ya tepki göstererek, “Suçu ve şiddeti yüceltmek için yaşayan birinin aynı zamanda polisten nefret etmesi sürpriz değil” diye konuştu. Lynch, Tarantino’nun “katil” dediği polislerin toplumu suçtan ve kaostan korumak için hayatlarını riske attıklarını söyledi.

Quentin Tarantino’nun başrollerinde Samuel L. Jackson, Kurt Russell ve Jennifer Jason Leigh’in olduğu 8. filmi The Hateful Eight, aralık ayında gösterime girecek.

T24

Sezin Nil Tufan Bardakçı

Her şey için yeterli olduğu sanılır ama Nil için satranç oynamak elde ettiği şampiyonluklara rağmen sadece fazla iddialı bir hobiden ibaret. Yeterince zeki olduğunu göstermek yerine herkesin iyi olabilmeyi bu kadar dilediği bir oyunu kendisine iktisata yönlendiren bir analitik düşünce kaynağı olarak yorumluyor. Çok düşünüp az konuşuyor ve çok okuyup az yazıyor. Hayatın ona gelişini doğru yorumlayana kadar olanları saymazsak İstanbul Ticaret Üniversitesi İktisat Bölümü mezunluğundan pek de haz etmiyor. Oyunun kurallarına aykırı bir “rok” daha deyip onu yenilmez satranççı kimliği Colly’e hapsetmeden hayatta savrulmayı umuyor. Maroon 5 eşliğinde.

You may also like...