Sonbaharda başınıza gelecek 15 şey

Share

Yaz hiç bitmesin derken sonbahar kapıya dayandı! Muhtemelen bizi es geçmeyecek sonbahar klişelerine hazır olun… Yaz sıcağından bunalıp sonbaharı iple çektiğimiz o günler sonunda geldi! Bu sonbaharda başınıza geleceklere hazır mısınız?

1- Sıcaklardan bunaldıktan sonra sonbaharın gelmesi için sabırsızlanmaya başlayabilirsiniz.
2- Yün atkı örmek için yaklaşık 5 saat geçirebilirsiniz.
3- Instagram’a pencerenizde romantik silüetler çizen yağmur damlalarının fotoğraflarını koyabilirsiniz.

4- Yazlık giysilerinizi uzun bir süre giyemeyeceğiniz için kalbinizi derin bir üzüntü doldurur.
5- Sezonun hit yağmurlukları ve trençkotları vitrinlerde boy gösterirken bir an önce bir tane edinmek için yanıp tutuşursunuz.

6- Şemsiyenizi kaybetmek için yeni bir sonbahar daha!
7- Yaz aşkınızı falanca sahil kasabasında bıraktığınız için efkarlı müzikler müzikçalarınızda dönüp durur.
8- Sokaklarda yürürken yere düşen kurumuş sarı yapraklara basıp onların çıtırtılarını duymak ayrı bir keyif.

9- Arada yüzünü gösteren güneş, umutlu bir günün habercisi. O gün yataktan iyi kalkarsınız.
10- Arkadaşlarınızla geçen yazın ve sevmediğiniz kadınların dedikodusunu yaptığınız cafelerden kahkaha sesleri eksik olmaz. Çok yaşasın gıybet!

11- İşe gitmek yine kabus olmaya başlar. Alarm sesini kapatmak için bile haliniz olmaz. Pazartesi sendromu, gerçekten pazartesi sendromudur.
12- Romantik komedilerin vakti gelmiştir. Kışın ön provasını, ince bir battaniye ve şeker koymamaya yemin ettiğiniz çayınızla çoktan yapmaya başlamışsınızdır bile.

13- Yazın üzerinizden düşürmediğiniz yırtık şort ve jeanlarınızı inatla sonbaharda da giymeye devam edersiniz.
14- O kadar sıcaktan sonra üşümek hoşunuza gider. Minik ince hırkalarınızı, askılı bluzların üzerine giyer kendinizi romantik bir Meg Ryan filminde gibi hissedersiniz.

15- Yaz için açtırdığınız ve yeterince zarar gören saçlarınızı kızıl ve kahverengi gibi sonbaharın olmazsa olmaz renklerine boyar, bir sonbahar kadını olarak kendinizi hazır ve hüzünlü hissederseniz.

Cosmopolitan

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...