Charlie Sheen HIV Poiztif Olduğunu Açıkladı

Share

Charlie Sheen bir süredir Hollywood’u sallayan iddialara son noktayı koydu. Sheen, bu sabah ABD’deki NBC kanalında programına konuk olduğu Matt Lauer’e “HIV pozitif olduğunu” açıkladı.

ABD’nin NBC kanalında sabah saatlerinde yayınlanan Matt Lauer’in sunduğu Today Show’a konuk olan Charlie Sheen yapılan testler sonucunda AIDS hastalığına sebep olan HIV pozitif taşıdığını söyledi.

Hastalığını dört yıldan bu yana bildiğini söyleyen Charlie Sheen “Kendimi kötü hissetmeye başladığım ilk dönemde beynimde tümör olduğunu sanıyordum” dedi.

Geçen hafta gündeme bomba gibi düşen “Hollywood’un ünlü ve çapkın aktörlerinden biri HIV taşıyor” iddialarından sonra dün de bu aktörün Charlie Sheen olduğu konuşulmaya başladı.

National Enquirer dergisi HIV taşıyan ünlü ve çapkın aktörün Charlie Sheen olduğunu ileri sürdü. People dergisi de aynı iddiayı tekrarladı. Sheen’in bu sabah (salı) NBC News’dan Matt Lauer’e konuk olup kişisel bir açıklama yapacağının duyurulması da bu iddiaları güçlendirdi.

People dergisinin internet sitesinin haberine göre de ünlü Hollywood menajeri Howard Bragman da bu iddiaları doğrular nitelikte konuştu. Bragman ‘Bu röportaj insanların Sheen’e sempati duymasını sağlayacak. Ancak eski partnerlerinin tepkisi Sheen’i korkutuyor, bu da hafife alınacak bir konu değil’ diye konuştu.

People’ın haberine göre Bragman, Sheen’in tedavi olduğunu ve çevresindeki pek çok insanın da bunu bildiğini söyledi. Sheen’in HIV virüsü taşıdığını uzun zamandır bildiğini söyleyen Howard Bragman ‘Bu bemim için sürpriz olmadı. Sheen’in içinde bulunduğu zor durumu biliyorum ve bunun için üzgünüm’ dedi. Bragman Sheen’in yapacağı açıklamanın tüm dünya için öğretici olacağını söyleyerek ‘Bu, herkesi etkileyebilecek bir hastalık’ diye konuştu.

CNN

Emre Kırtaş

Serinletici'ye teknik destek sağlayan ve öncelikli olarak teknoloji editörlüğü yapan Emre Kırtaş, Formula 1 başta olmak üzere Serinletici içeriğine daha birçok alanda da katkıda bulunuyor. Anadolu Üniversitesi İktisat Bölümü’nü bitiren Emre aynı zamanda canlı anlatımlarının da en önemli isimlerinden.

You may also like...