Karışık Aile/Blended

Share

Baş rollerinde Adam Sandler , Drew Barrymore’un oynadığı unutulmaz 50 İlk Öpücük filmden de hatırladığımız oyuncular bu sefer de Karışık Aile/Blended ile karşımızda…

Filmi izlerken kendinizden mutlaka bir şeyler bulacaksınız. Aslında bizi iyi yapan ve ayakta tutan tek şey, karşımızdakilere verdiğimiz sevgi ve şefkat. Gülerken birden duygusallaşıp tekrar gülmeye devam edeceksiniz.

Romantik komedi tadında ailemizle de eğlenerek izleyeceğimiz keyifli bir film. Uzun zamandan beri, hayatlarını çocuklarına adamış iki güzel kalpli insan…

Bazen ilk buluşmalar beklediğimiz gibi olmaz. Bu iki güzel kalbin ilk buluşması da berbat geçer; fakat yolları Afrika tatilinde mecburen yeniden kesişir. Filmde geçen bir söz vardı: “Aşıklar her zaman ruhlarının bir fısıltıyla karşılaşacağı anı ararlar.”

Bakalım kahramanlarımızı neler bekleyecek…

Nilüfer Çökmez

Beykent Üniversitesi Gümrük İşletme Bölümü ve Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümlerini bitiren Nilüfer Çökmez, halen özel bir firmada Gümrük Müşavir Yardımcısı olarak iş yaşamını sürdürüyor. Güneş, ay ve gezenlerin ruh hallerini etkilediğine inanan Nilüfer, astrolojiye olan ilgisiyle başkalarını ve kendimizi tanıyacağımıza inanıyor. Günlük rutin geçen iş, okul ve ev hayatımızı burç yorumlarıyla az da olsa eğlenceli kılmayı amaçlayan Nilüfer, astroloji yazıları yazıyor.

You may also like...