Astronot Scott Kelly UFO Fotoğrafı Mı Yayınladı?

Share

236 gündür Uluslararası Uzay İstasyonu’nda (ISS) yaşayan Scott Kelly’nin paylaştığı bir fotoğraf merak uyandırdı ve tartışmalara yol açtı.

Astronotun Çektiği İlginç Fotoğraf!

Astronot Scott Kelly, sosyal medyada paylaştığı fotoğraf ile dikkat çekti. Söz edilen fotoğraftaki cismin bir UFO’ya ait olduğunu belirten Twitter kullanıcıları yeni bir tartışmaya yol açtı.

Sosyal medyada çok konuşulmaya başlayan bu fotoğrafın ISS’nin bir yansıması veya parçası olduğunu düşünen kullanıcılar da ortaya çıktı.

Daha öncede NASA’nın Mars’taki aracından gönderilen fotoğraflardaki cisimler, şekillerin uzaylı izi taşıdığı düşünülerek gündeme gelmişti. Bu tarz sorularla sıkça meşgul edilen NASA ise bu iddialara cevap vermemeyi seçiyor. Astronot Kelly’nin paylaştığı bu fotoğraf sosyal medya üzerinde yeni bir UFO tartışmasına yol açmış gibi görünüyor.

15-11/20/astronotun-cektigi-ilginc-fotograf.jpg

Sosyal medya üzerinde çok sayıda takipçisi bulunan Scott Kelly, 1 yıl boyunca uzayda kalarak NASA adına bir rekor da kırmış olacak.

Shiftdelete

Selim Kamitoğlu

İç mimar Selim Kamitoğlu'nun tasarım anlayışı ve neyin nasıl görüneceğine dair doğal içgüdüleri onu işinde olduğu gibi hayatın diğer alanlarında da yalnız bırakmıyor. Yaşantısını İstanbul’da sürdüren Selim, Serinletici ile beraber aile şirketinde yönetici olarak çalışıyor.

You may also like...