Galaxy S7’de Hafıza Kartı Desteği Olacak

Share

Önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde duyurulacak olan Samsung Galaxy S7 modeli hakkında şimdiden çok sayıda bilgiye sahibiz.

Cihazın Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge olmak üzere iki farklı versiyonu sahip olacağı, USB C portunun kullanılacağı, sırasıyla ilk modelin 5.2 inç, ikinci modelin 5.7 inç ekran boyutuna sahip olacağı ve Android 6.0 Marshmallow işletim sistemiyle kutusundan çıkacağı gibi bilgiler ilk etapta söyleyebileceklerimiz arasında.

İtalya’da yayın yapan ve Samsung’a yakın bir kaynak tarafından paylaşılan bilgiye göre Samsung Galaxy S7 modelinde micro SD portu tekrar kullanılacak. Tekrar diyoruz çünkü Galaxy S6’da hafıza kartı yuvası bulunmuyordu. Cihaz onun yerine 32, 64 ve 128 GB’lık depolama alanlarıyla karşımıza çıkmıştı. Yüksek depolama alanının dahili olması ilk etapta iyi gibi görünebilir ancak ülkemizdeki döviz kuru düşünüldüğünde bu can sıkan bir detaya dönüşebiliyor. Özellikle elinde yüksek kapasiteli hafıza kartı bulunan kullanıcıların böyle modelleri tercih etmesi son derece doğal.

Yani Samsung Galaxy S7’de hafıza kartı desteği tekrar verilmeye başlanacak. Bu, fiyatların bir nebze de olsa aşağı çekilmesine yardımcı olabilecek bir detay. Eğer elinizde bir hafıza kartı varsa, en düşük kapasiteli modeli alarak biraz daha az ödeyerek bu cihaza sahip olabilirsiniz. Galaxy S7’nin Şubat 2016’da duyurulması bekleniyor.

CNN

Selim Kamitoğlu

İç mimar Selim Kamitoğlu'nun tasarım anlayışı ve neyin nasıl görüneceğine dair doğal içgüdüleri onu işinde olduğu gibi hayatın diğer alanlarında da yalnız bırakmıyor. Yaşantısını İstanbul’da sürdüren Selim, Serinletici ile beraber aile şirketinde yönetici olarak çalışıyor.

You may also like...