Mercedes’ten F1 Şampiyonluğuna Özel Seri

Share

Mercedes-AMG bu yılki Formula 1 şampiyonluğunu özel bir seri ile kutluyor. Marka A45 AMG için özel bir baskı paketi açıkladı.Model kaput üzerindeki ayrıntısıyla oldukça dikkat çekiyor.

Geniş hava girişleri ve splitter ona agresif bakışlar kazandırmış. Arka bölümde büyük tavan spoyleri modelin sporcu kimliğini yinelemiş. 19 inç jantlar ise son derece şık bir görünü sağlamış.

Modele AMG Exclusive paketi, AMG Dynamic Plus paketleri de eklenebiliyor. Spor koltukların ortasında yeşil şeritler geçirilmiş. Alkantara döşemeler direksiyon üzerinde bolca kullanılmış. Modelde 2.0 litre 4 silindirli 381 Ps gücünde bir motor bulunuyor.

475 Nm tork değerine sahip olan model 7 ileri çift kavrama şanzıman ile kombine edilmiş. Dört çeker sistemi bulunan A45 AMG 0-100 hızlanmasını 4.2 saniyede tamamlıyor. Model 65.402 Euro’dan 20 16 Mayıs ayı sonuna kadar satılacak.

CNN

Emre Kırtaş

Serinletici'ye teknik destek sağlayan ve öncelikli olarak teknoloji editörlüğü yapan Emre Kırtaş, Formula 1 başta olmak üzere Serinletici içeriğine daha birçok alanda da katkıda bulunuyor. Anadolu Üniversitesi İktisat Bölümü’nü bitiren Emre aynı zamanda canlı anlatımlarının da en önemli isimlerinden.

You may also like...