Astroloji: Aralık 2015 Burç Yorumları

Share

5 Aralık itibari ile Venüs Akrep burcunda ilerlemeye başlıyor. Venüs Akrep burcunda ilerliyorsa bu, Aralık ayı boyunca duygularımızı daha çok yoğun yaşayacığız demektir. Daha çok zevkimize düşkün olacağız gelişen olaylara açık pencereden bakacağız.

Aşk konularıyla biraz daha meyilli olacağız. Sanki bu dönem içerisinde biraz daha romantik olacağız. Birisine her an kapılabiliriz. Sanki bir bügünün içerisindeymiş gibi hissedebilirsiniz. İlişkiniz varsa daha çok temelleri sağlamlaşacak. Bu dönemi iyi değerlendirin, bazı şeyleri güzelleştirmek daha iyi yapmak sizlerin elinde olacak. Sadece vereceğiniz alacağınız sevgiden kaçmayın. Daha ne istiyorsunuz Venüs destekleyiciniz olacak. Bu ay boyunca kendinizi zihinsel olarak daha çok güçlü hissedeceksiniz. Kendinizle daha çok meşgul olacaksınız. 11 Aralık’ta Yay burcunda Yeni Ay oluşacak. Yeni Ay demek sıfırdan başlayacağımız güzel başlangıçlardır. Aşk büyüsünün içerisine her an girebileceğiniz Yeni Ay’ı bekleyin.

Hayatımıza dair her yönden destekleyici olacak. Yeni Ay’ın hemen ardından zorluklarla başa çıkacağız ve her zor şeyin üstesinden gelip hedeflerinize ulaşma yolunda ilerleyebilirsiniz. 11 Aralık Mars Uranüs karşıtlığı var. Ufak kazalara dikkat diyoruz. Oluşacak aksiliklere fazla takılmamaya çalışın. 19-20 Aralık‘ta iletişimde bir takım aksilikler sıkıntılar ile karşılaşabiliriz.

25 Aralık’ta Yengenç burcunda bir dolunay meydana gelecek. Daha çok içe dönük olacağız, kendimizi dinleme vakti ve doğrularımızı ve yanlışlarımızı ölçme zamanı. Bu dönemde ailemizle güzel vakit geçirebilir onlara zaman ayırabilirsiniz. Aileniz ile yapacağınız bir program size iyi gelecektir. Ailenizden alacağınız destek sizi güçlendirecektir. Venüs 30 Aralık’ta Akrep burcundan çıkıyor. Bu süreçte aşkta yeni maceralar sizi bekliyor olabilir.

KOÇ ( 21 MART – 19 NİSAN )

image

Koçlar; bu Aralık ayı sizlere aşk kapılarını aralıyor. Aralık ayına her konuda cesurca giriş yapıyorsunuz. 5 Aralık ile Venüs’ün Akrep burcuna girişyle aşk dolu olacaksınız. Çekci olan Venüs’ün etkisi sizi yeni bir aşk macerasının içine çekecek. Karşınıza çıkan fırsatı değerlendirin. Önüzden geçmesine izin vermeyin aşk istiyosanız sizin elinzde korkmayın. Unutmayın ki bu ay romantik enerjiler çevrenizi sarmış durumda. Beklemediğiniz bir anda biriyle karşılaşabilirsiniz. 6 Aralık‘ta kendi yaşamınızda ve çevrenizle dengeyi kurmakta zorlanabilirsiniz. Bu aralar zaten ruhen kendinizle bir mücadele içerisindeniz ve kimeye tahammül bile edemiyorsunuz. Tek yapnız gereken olaylar karşısında dik durmak olacak. Ayın ortalarına göre kendiniz için planlar yapabilirsiniz. Yapacağınız küçük bir tatil kaçamak sizlere iyi gelecektir. Bu arkadaşlarınızla olabilir ya da sevgilinizle. Kendiniz için yapacağınız her program güçlenmenizi sağlayacaktır. 11 Aralık’ta oluşacak Yeni Ay ile bir kursa başlayabilirsiniz. Kariyerinizde bir adım ileri itmek için yeni girişimler için en ideal zamandasınız. Aralık Ay’ı yeniden doğuşunuz olsun. Bu ay kariyerinizde iyi bir yerlere gelmek için yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. İş arayışlarınız olumlu sonuçlanabilir. Yalnız 20 Aralık’a dikkat diyoruz. Köklü değişikliklerden kaçının. 25 Aralık’ta ki Yengenç burcunda oluşacak Dolunay ile kendinizi özgür ve her şeyden bağımsız hissedeceksiniz.

İnandığınız güzel duygulardan vazgeçmeyin..

Hayatta inandığınız ne varsa cesurca peşinden gitmeniz dileğiyle..

BOĞA (20 NİSAN -20 MAYIS )

image

Boğalar, Aralık ayı iş alanınızda yenilikleri beraberinde getiriyor olacak. Eğer ortaklık ile ilgili bir girişimde bulunacaksanız. Venüs’ün etkisiyle olumlu gelişmeleri beraberinde getirecek. Sözleşmeler yapabilir ve iş konusunda yeni yapılanmalar için güzel adımlar atabilirsiniz. Destekleyici etkisi olacaktır. Tabi her koşulu gözden geçirerek adımlarınızı atın. Sakin adımlar sizlere başarıyı getirecektir . 11 Aralık ta meydana gelecek Yeni Ay ile bir yerlerden bir miras gelebilir, finansal bakımdan kazançlı olacak fırsatları değerlendirebilirsiniz. Kendize elektronik bir alet alabilirsiniz. Belki telefonunuzu, bilgisayarınızı değiştirebilirsiniz. Ayın ortlarına doğru yalnız iseniz karşınıza biri çıkabilir o kalp bir kez daha kıpırdanmaya başlayabilir. 24 Aralık’ta yine Venüs’ün etkisiyle birlikte bir yurt dışı planları yapabilirsiniz. 25 Aralık’ta oluşacak Dolunay ile sevdiğinizle birlikte romantik anları paylaşmanın tam zamanı diyoruz. Keyif alacağınız bir kaçamak yapabilirsiniz. Aynı zamanda Dolunayın etkisinden yararlanın ve hayallerinizin peşinden koşun. Aralık ayını yeni hayat dolu umutlar ile kapatabilirsiniz.

İnandığınız güzel duygulardan vazgeçmeyin..

Hayatta inandığınız ne varsa cesurca peşinden gitmeniz dileğiyle..

İKİZLER (21 MAYIS-20 HAZİRAN )

image

İkizler: Aralık ayına işiniz ile ilgili yeni girişimleri beraberinde getiriyor. Kariyerinizde Aralık Ayı bir çok fırsatı getirebilir. Kendiniz ile ilgili kafanıza koyduğunuz planladığınız her şeyi gerçekleştirebilirsiniz. Bu ay daha çok dışa dönük olacaksınız ve her konuda daha çok cesur davranacaksınız. Kendinize güvendiğiniz takdirde her şeyi gerçekleştiebilirsiniz. İşle ilgili bazı sıkıntılar var ise ortağınızla rahatlıkla çözüme uşaçtırabilirsiniz. 11 Aralık’ta ki Yeni Ay ile romantik bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Umudunuzu kaybetmeyin. Tek yapmanız gereken kendinize güvenmeniz olacaktır. Ayın ortalarına dapğru bir ikramiye alabilirsiniz. Parasal bakımdan güçlenebilirsiniz. 19 Aralık‘ta Merkür–Plüto etkileşimiyle birlikte eğer bir kredi çekmek istiyorsanız çekebilirsiniz. Ama borç vermekten kaçınmalısınız. Kazançlarınızı sadece kendinize yapın. Ay sonunu Venüs Yay burcundan ayrılırken yani. Karşınıza beklenmedik bir çıkabilir ve romantik bir ilişki içerisinde kendizi bularak Aralık Ayı’nı kapatabilirsiniz.

İnandığınız güzel duygulardan vazgeçmeyin..

Hayatta inandığınız ne varsa cesurca peşinden gitmeniz dileğiyle..

YENGEÇ (21 HAZİRAN -22 TEMMUZ)

image

Yengeçler, Aralık ayına çevrenize istediklerinizi rahalıkla ifaderek giriş yapıyorsunuz ve Aralık ayını olumlu gelişmeler beraberinde getirerek kapatıyorsunuz. Yani ilişkilerde dengeyi çok rahatlıkla sağlayıp istediklerinizi elde edebileceksiniz. Aralık Ayı’na Venüs’ün Yay burcunda ilerlemesiyle başlamıştık. Bu da oluyor ki daha çok aşk dolu ve sevgi dolu olacaksınız. Sevdiğiniz ile bağlarınız daha da kuvvetlenecek. Ya da birisiyle karşılaşıp yeni bir ilişki içerisine girebilecekisiniz. 8 Aralık’ta işiniz ile ilgili yeni bir başlangıç yapabilirsiniz yeni bir iş fırsatı karşınıza çıkabilir. 11 Aralık’ta Yeni Ay meydana gelecek. Bu yeni ayda rejime başlamak istiyorsanız tam zamanı diyoruz. Ya da çılgınlar gibi alışveriş yapabilirsiniz. Kesenin ağızı biraz açılabilir. Bazen kendimizi mutlu etmek isteriz bu da bu zamanlardan biri. 25 Aralık‘ta bir Dolunay meydana gelecek. Bu Dolunday’da size bir yerlerden para gelebilir. Ve bu Dolunay’da kendimizle kalıp düşünme zamanı diyoruz. Kafanızı dinleyin ve ani kararlardan kaçının.

İnandığınız güzel duygulardan vazgeçmeyin..

Hayatta inandığınız ne varsa cesurca peşinden gitmeniz dileğiyle..

ASLAN (23TEMMUZ 22AĞUSTOS )

image

Aslanlar: Aralık ayı karşınıza yeni fırsatlarla geliyor. Bazen şaşırıp nasıl bu fırsat karşıma çıktı diye bile diyebilirsiniz. Hayatınıza dair güzel şeyler olarak Aralık ayını kapatacaksınız.

6 Aralık ta Güneşin Uranüs ile seyri ile birlikte tatil planları yapabilirsiniz. Tatil planlarınız ile ilgili iyi bilet fiyatları karşınıza çıkabilir. Aralığın ortalarına doğru eviniz için ufak değişiklikler yapabilirsiniz. Bu bir mobilya olur evinizin dekorasyonunu birazcık değiştirecek bir şey olabilir. Yenilikler yer zaman iyidir. 11 Aralık‘ta ki Yeni Ay ile birlikte sevdiğiniz ya da arakdaşınızla birlikte seyahat planları yapabilirisiniz. Ayın ortalarına doğru yapacağınız alışveriş çılgınlığından kendinizi uzak tutmaya çalışın. Ayın 17’sinde eğer bir kredi ya da burs gibi bir şeyler düşünüyorsanız uygun zaman dilimi diyebiliriz. Ay sonu iş yerinden zam isteyebilirsiniz. Olumlu sonuçlar alacak gibi gözüküyor. 25 Aralık’ta bir Dolunay meydana gelecek. Bu Dolunay dinlenmek ve hoş vakitler geçirmek için uygun zamanlar. Aralık Ayını yeni umutlara adım atarak kapatacaksınız.

İnandığınız güzel duygulardan vazgeçmeyin..

Hayatta inandığınız ne varsa cesurca peşinden gitmeniz dileğiyle..

BAŞAK (23 AĞUSTOS -22 EYLÜL)

image

Başaklar; Aralık ayına hayatınıza yeni güzellikleri getireceğiniz adımlarla merhaba diyeceksiniz. Kararlarınızdan vazgeçmeyin. Önünüzde sizi bekleyen çok güzel şeyler olduğunu unutmayın. Korkmadan yürüyün. Göreceksiniz ki aşk, iş, aile hayatınızda olsun tüm güzelliklerle karşılaşacaksınız. Yine Aralığın ilk haftası evşniz ile ilgili küçük değişiklikler yapabilirsiniz. 6 Aralık’ta Mars–Güneş etkileşimi ile işiniz ile ilgili olumlu sonuçlanacak iyi şeyler olcak. Yaşamış olduğunuz kötü olaylar aydınlığa çıkıyor ve güçleniyor olacaksınız. Bu Aralık ayın da parasal bakımdan yavaş yavaş güçlenmeye başlayıp 2016 yılına daha güçlü başlayacaksınız. 9 -10 Aralık‘ta çapkın olan Merkür etkisiyle heycan verici tatlı güzel şeyler içinizde canlanacak. Karşınıza çıkan o fırsatı değerlendirebilirsiniz. Sadece mutlu olacağınızı düşünün her şey daha kolay olacak göreceksiniz. 11 Aralık’ta meydana gelecek olan Yeni Ay ile birlikte. Ailenize daha çok zaman ayıracaksınız. Onlarla paylaşacğınız her şey destekleyici olacak.

25 Aralık’ta Yay burcunda bir Dolunay oluşacak. Bu Dolunay‘da arkadaşlarınız ile gireceğiniz bir ortamda gözler sizin üzerinizde olacak. Rahatlamanın sizcede vakti gelmedi mi eğlencenin dibine vurun ve keyfinize bakın. Aralık ayını yepyeni güzel umutlarla kapatın.

İnandığınız güzel duygulardan vazgeçmeyin..

Hayatta inandığınız ne varsa cesurca peşinden gitmeniz dileğiyle..

TERAZİ (23 EYLÜL 22 EKİM )

image

Teraziler, 5 Aralık’ta ki Venüs’ün Akrep burcunda ki seyriyle sizin gelir sektöründeki yükselişe geçmesini sağlayacak. Finansal bakımdan biraz daha rahatlayacaksınız. Kendinizi şımartmanızın tam zamanıdır diyoruz. Alışveriş çılgınlığına ne dersiniz? Biraz daha güzeleşin ve gözler sizin üzerinizde olsun. Bir kaplıcaya gidebilirsiniz ya da masaja tüm sonbahar yorgunluğunuzu şöyle bir atma zamanı diyoruz.

Keyfinizi kaçıracak birisi karşınıza çıkabilir hayallerinizin peşinden gitmenizi etkileyici konuşmalar yapabilir. Bu kişiden hemen uzak durun ve söyledikleriniz dinliyormuş gibi yapın. 10 Aralık’ta parasal bakımdan alacağınız kararları bir kez daha gözden geçirin. Faiz gerektiren bir hesapta paranızı değerlendirebilirisiniz. 11 Aralık’ta Yay burcunda bir Yeni Ay meydana gelecek. Bu Yeni Ay’da bir partiye katılabilirsiniz. Kefinizi çıkartın. Aynı zamanda bu Yeni Ay akademik bakımdan yeni bir fırsatı karşınıza çıkartabilir. Bu Aralık Ayı size altın değerinde gelecek. Kredi çekebilirsiniz. 25 Aralık’ta bir Dolunay meydana gelecek. Dolunay’da yenilikleir beraberinde getirecek. İş yerinizden bir terfi, zam ya da yeni bir iş fırsatı gelebilir. Yenilikler ile bu ayı kapatıyorsunuz. 2016’ya bir oh çekerek gireceksniz.

İnandığınız güzel duygulardan vazgeçmeyin..

Hayatta inandığınız ne varsa cesurca peşinden gitmeniz dileğiyle..

AKREP ( 23 EKİM – 21 KASIM )

image

Akrepler, 5 Aralık itibari ile Venüs Akrep burcunda ilerlemeye başlıyor demiştik. Venüs sizn tamda kariyer, iş alanına nokta atışı yapıyor. Yeni bir işe girebilir ya da yeni bir iş için proje başalatabilirsiniz. Siz Akrepler sesiz sakin olarak görünen yapınız daima güzellikleri beaberinde getirecek. İnancınızı kaybetmeyin. Hayata gülmsemeye ve ne olursa olsun dimdik durmaya zorluklara göğüs germeye devam edin her şey çok güzel olacak. Aralık ayı yeni umutları başlangıçları doğuracak. Korkularınızdan arınmaya bakın. Umursamayın ve yolunuzda yürümeye devam edin. 11 Aralık’ta Yeni Ay meydana geliyor. Yeni Ay’da finansal bakımdan güçleniyorsunuz. Finansal bakımdan kazançlı çıkacağınız bir Yeni Ay olacak. Fakat birilerine borç vermekten kaçının. Paranız sizde kalsın. 20 Aralık’ta daha da güçleneceksiniz. Bir burs alabilirsiniz ya da bir kredi çekebilirsiniz. 24 Aralık’ta arkadaşalarınızla geçireceğiniz güzel vakitler olacak. Hoş sohbet size çok iyi gelecek. 25 Aralık’ta bir Dolunay meydana gelecek Sevgilinizle hoş olabilecek bir tatil planı yapabilirsiz.. Eğer yazılı bir eseriniz varsa onu tamamlamanın tam zamanı. Eğer bir editörseniz bence kendi yazdıklarınızı başkalarının okuma zamanı geldi geçiyor. Peri Kızların’dan iyi hikayeler çıkar… Bu güzel kışın başlangıcı Aralık Ayını gelir sektöründe artış ile kapatıyor olacaksınız.

İnandığınız güzel duygulardan vazgeçmeyin..

Hayatta inandığınız ne varsa cesurca peşinden gitmeniz dileğiyle..

YAY (22 KASIM-21 ARALIK )

image

Akrepler, 5 Aralık itibari ile Venüs Akrep burcunda ilerlemeye başlıyor demiştik. Siz Yaylar bu Aralık Ayına güzel seyahat planı ile başlayabilirsiniz. Yapacağınız tatil sonbağar yorgunluğunu üstünüzden atmanızı sağlayacak. Bazen kendi içinide dugusal bakımdan yoğunluk içerisine giriyorsunuz. İnsanların sizi anlamasını istiyorsunuz ama olmuyor. Bunu beklemeyin hiç bir zaman olmayacak. Olayların üstünde çok fazla yoğunlaşmayın. Kendiniz gibi olup yolunuza devam edin. 6 Aralık’ta bir topluluk içerisine gireceksiniz ve burada harika bir izlenim bırakacaksınız. 10 Aralık gibi çocuğunuzla bir problem yaşabilirsiniz öfkelenebilirsiniz. Hırçın tavırlardan kaçının ve sakin olmaya çalışın. 11 Aralık’ta bir Yeni Ay meydana gelecek. Bu Yeni Ay’da kendinizi bakıma alın. Saçınıza ufak dokunuşlarla değiştirebilirisiniz. Gardırop yenilenebilir. Yeni giyseler almak size iyi gelecektir. Ayın ortalarına doğu egonuzu kontrol altına alın. Hareketlerinize biraz daha özen göstermeye çalışın. Yine Ay ortasında bütçe planlaması yapabilirsiniz, sevdiğinizle güzel vakit geçirmek adına planlar yapabilirisiniz. 25 Aralık’ta bir Doluna meydana gelecek. Bu dolunay seyaht için harika bir zaman dilimi olacak sizler. Şimdiden programınızı yapın. Ay sonu ile birlikte ailenizle birlikte planlar yapabilirisiniz. Unutmayın ki onların şefkati kimse veremez.

İnandığınız güzel duygulardan vazgeçmeyin..

Hayatta inandığınız ne varsa cesurca peşinden gitmeniz dileğiyle..

OĞLAK ( 22 ARALIK- 19 OCAK )

image

Oğlaklar, 5 Aralık itibari ile Venüs Akrep burcunda ilerlemeye başlıyor demiştik.Sosyal ilişkilerimiz güçlenecek. Ama bir yandan da kendimizi korumaya almak isteyeceğiz. Biraz kafanız karışık olabilir. Kendiniz içinde kaybolup ne yapacağınızı bilmeyebilirisiniz. Bir yanınız koyverip gitmek ister bir yanınız sizi tutmak. Bu durumdan kurtulmanın tek yolu aslında ruhunuzu özgür bırakmak. Kendinizi sıkmayaın bazen kontrolden çıkmak iyi gelebiliyor. Etrafımızdan taktir edilmek isteyebiliriz. Bunlar olacak fakar biraz sabır diyoruz. İş yerinde bir takım sıkıntılar yaşanabilir yeni bir düzen içerisine girebilirsiniz. Biraz zorlanacaksınız. Ama sonunda da nimetlerinden faydalancaksınız.

11 Aralık’ta Yeni Ay Meydana gelecek. Bu Yeni Ay ile daha da sosyalleşiyorsunuz. Bu sosyalleşme sizi iyi yapacak. Moraliniz yerine gelecek.

Aşk hayatınız 17 Aralık’ta yavaş yavaş yoluna girmeye başlayacak fazla düşünmeyin ve oluruna bırakın. Her şeyin iyiye gittiğini göreceksiniz. 17 Aralık ile birlikte romantik anlar paylaşımlar geliyor. Hadi bakalım hayırlısı diyelim. 19 Aralık gibi liderlik vasfınız ortaya çıkacak. Yeni projeye adım atabilirsiniz. 25 Aralık’ta bir Dolunay meydana gelecek. Dolunay sizler için harika bir dönüm noktası olabilir. Nişan ya da evlilik kararı alabilirisiniz.

2016 yılına tüm güzellikleri beraberinde getirerek gireceksiniz.

İnandığınız güzel duygulardan vazgeçmeyin..

Hayatta inandığınız ne varsa cesurca peşinden gitmeniz dileğiyle..

KOVA (20 OCAK -18 ŞUBAT )

image

Kovalar; 5 Aralık itibari ile Venüs Akrep burcunda ilerlemeye başlıyor demiştik. Aralık Ayı’na yeni güzel kararlarla girdiniz. Gerçekleştirmek ve olmasını istediğiniz her şey olmaya başladığınız göreceksiniz. Aralık’ın ilk hafta beklenmedik bir seyahat planı çıkabilir ya da bir yere gidebilirisiniz. Zarif Venüs sayesinde tanıştığınız herkes üzerinde iyi bir izlenim bırakacaksınız. Şu Aralık ayında düşünceleirnizi çevrenizden saklamaya çalışın. Bazı şeyleri herkese anlatmaktan kaçının ve istediğiniz şeye kararlı adımlarla devam edin. Aralık ortasına doğru işiniz ile ilgili bir takım hareketlenmeler olacak. Bir takım fırsatlarla karşınıza çıkabilir. Kariyerinizde iyi yerlere gelebilirsiniz. 11 Aralık’ta bir Yeni Ay meydana gelecek. Bir etkinliğe katılabilirsiniz, sevdikleriniz ile birlikte güzel vakitler geçirebilirsiniz. 24 Aralık’ta aile içinde akrabalarınız ile ilgili bir takım sırlar gün yüzüne çıkabilir. Biraz daha konuşmalarınıza dikkat edin. Bazı sırlar sizde kalmalı. 25 Aralık’ta Dolunay meydana gelecek. Bu Dolunay da bir spor salonuna başlayabilirsiniz. Ya da girmiş olduğunuz rejimden sonuçlar alamaya başlayacaksınız. 2016 yılına yenilenmiş olarak gireceksiniz.

İnandığınız güzel duygulardan vazgeçmeyin..

Hayatta inandığınız ne varsa cesurca peşinden gitmeniz dileğiyle..

BALIK (19 ŞUBAT – 20 MART )

image

Balıklar, Aralık Ayı’na bir mücadele içerisinde giriş yapıyorsunuz. Evet artık her şeye koşturmaktan çok yoruldunuz. Ama yılmadan younuza devam ediyorsunuz. Kariyerinizle ilgili hep bir uğraş içerisindesiniz. Bu çabalamalarınız boşa gitmeyecek. Görüşmeleriniz olumlu sonuçlanacak. Hatta bu çabalarınızın karşılığınız maaşınızda artış olarak alacaksınız. İşiniz de ki başarılarınız sizi daha da güçlendirecek ve yeni projeleri beraberinde getrirecek. 10 Aralık gibi bir yurt dışı planı yapabilirsiniz. Biraz tatil size iyi gelektir. Kafaların artık dağılması gerek. 11 Aralık ‘ya bir Yeni Ay meydana gelecek. Bu Yeni Ay ile birlikte karşınıza büyükbir kariyer fırsatı çıkacak bir yani sizin adınıza iyi bir pozisyon açılacak. Ay ortasına doğru parasal bakımdan biraz zorlanmalar yaşabilirsiniz.

25 Aralık’ta Dolunay meydana gelecek bu dolunayda sevdiğinizle güzel anlar paylaşmanın tam zamanı. Birlikte program yapabilirsiniz. Güzel bir akşam yemeği partneriniz ile size çok iyi gelecek. Aynı zamanda bu Dolunay zamanı iyi bir projenin meyvelerini alabilirsiniz. Aralık aynı daha da güçlenmiş olarak bitireceksiniz. Yepyeni 2016’ya giriyorsunuz.

İnandığınız güzel duygulardan vazgeçmeyin..

Hayatta inandığınız ne varsa cesurca peşinden gitmeniz dileğiyle..

Nilüfer Çökmez

Beykent Üniversitesi Gümrük İşletme Bölümü ve Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümlerini bitiren Nilüfer Çökmez, halen özel bir firmada Gümrük Müşavir Yardımcısı olarak iş yaşamını sürdürüyor. Güneş, ay ve gezenlerin ruh hallerini etkilediğine inanan Nilüfer, astrolojiye olan ilgisiyle başkalarını ve kendimizi tanıyacağımıza inanıyor. Günlük rutin geçen iş, okul ve ev hayatımızı burç yorumlarıyla az da olsa eğlenceli kılmayı amaçlayan Nilüfer, astroloji yazıları yazıyor.

You may also like...