Apple Watch 2 ve iPhone 6c Beraber Tanıtılabilir

Share

Atılan bir iddiaya göre Apple, iPhone 6c’yi Mart 2016’da duyuracak. Üstelik beraberinde bir de Apple Watch 2 olacak.

Uygun fiyatlı ve plastik kasalı iPhone fikri yıllardır konuşulan bir konuydu. iPhone 5s ile birlikte duyurulan iPhone 5c bu konseptin ilk akıllı telefonu oldu. Şimdi yine “c” serisinden bir telefon bekleniyor. iPhone 6c olarak adlandırılacağı konuşulan cihaz hakkında çok sayıda iddia var. Bunlardan en önemlisi ise 4 inç ekran boyutuna sahip olacağı. Ancak takvim itibariyle Apple’ın önümüzdeki aylarda yeni bir iPhone duyurması mümkün değil. Geçmiş modellere de baktığımızda firma hep Eylül ayında yeni akıllı telefonlarını duyurdu.

Fakat 9to5Mac isimli Apple’a yakın olan haber kaynağı bunun aksini iddia ediyor. Sitenin iddiasına göre Apple iPhone 6c’yi Mart 2016’da duyuracak. Üstelik beraberinde bir de Apple Watch 2 olacak. Geçtiğimiz Nisan ayında satışa çıkan Apple Watch için artık yenilenme vakti yaklaşıyor. Apple’ın akıllı saatini yenileyeceğine kesin gözüyle bakılıyor. İşte bu lansmanda aynı zamanda iPhone 6c’yi bekleyenler var.

iPhone 6c ile ilgili söylenecek pek bir şey yok ancak ikinci jenerasyon Apple Watch için önemli bilgiler var. İddiaya göre Apple Watch 2’de görüntülü görüşme için bir FaceTime kamerası kullanılacak. Ayrıca günlük aktivite takibi için birkaç tane fazladan sensör ekleneceği de söyleniyor. En büyük beklenti ise performansın ve pil ömrünün artması yönünde.

CNN

Selim Kamitoğlu

İç mimar Selim Kamitoğlu'nun tasarım anlayışı ve neyin nasıl görüneceğine dair doğal içgüdüleri onu işinde olduğu gibi hayatın diğer alanlarında da yalnız bırakmıyor. Yaşantısını İstanbul’da sürdüren Selim, Serinletici ile beraber aile şirketinde yönetici olarak çalışıyor.

You may also like...