Facebook’tan Star Wars Sürprizi

Share

Hayranlarının sinemalara gitmek için geri sayıma geçtiği Star Wars: Force Awakens filmi için kullanıcılarına sürpriz yapan Facebook, profil fotoğraflarının ışın kılıcıyla süslenmesini sağladı.

Daha vizyona girmeden pek çok pazarlama kampanyasının ana unsuru haline gelen Star Wars’un etkileri, sosyal medyada da daha yoğun hissedilecek gibi gözüküyor.

Sosyal medya devi Facebook, Star Wars 7’nin vizyona girişi şerefine dileyen kullanıcılarının profil fotoğrafına ışın kılıcı yerleştirmelerine imkan verdi.

Sosyal paylaşım sitesinin üyeleri kötülüğü temsil eden kırmızı ışın kılıcı ve Luke Skywalker’ın mavi ışın kılıcı arasında tercihte bulunabiliyor.

Facebook’un aracı, kullanıcılara ışın kılıcını profil fotoğraflarında nerede konumlandıracaklarını seçme şansını da veriyor.

Kaynak: NTV

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...