En Garip 10 Star Wars Ürünü

Share

Star Wars: Güç Uyanıyor filmiyle ilgili öğelere artık neredeyse her yerde rastlar olduk. Star Wars çılgınlığı, oyuncakların, kıyafetlerin ve cihazların çok daha ötesine geçmiş durumda.

1- Mutfak gereçleri


Tüm bu Star Wars yemeklerini pişirmeniz gerekiyor, öyle değil mi? Star Wars tabakları ve kupaları sıradan şeyler; ışık kılıcı pizza kesicisine ve Death Star çay demliğine ne dersiniz?

2- Su şişeleri

Star Wars temalı şişeler, su içme deneyiminizi yeni boyutlara taşımak için var. Stormtrooper, Chewbacca, Darth Vader, Boba Fett ve C-3PO tasarımlarındaki şişeleri koleksiyonunuza katmak ister miydiniz?

3- Köpek oyuncakları

Bu kostümle köpeğinizin sokağa her çıkışında ilginin odağı olacağına kesin gözüyle bakabilirsiniz.

4- Kahve kreması

Star Wars temalı kremalarıyla kahvenizin tadı daha galaktik olacak.

5- Mısır gevreği, çorba ve daha fazlası

Büyük film serilerinin tanıtımları, genellikle yediğimiz şeylere de sıçrıyor. Ancak Star Wars: Güç Uyanıyor’da ötesi oldu: Gıdalar tam anlamıyla filmin eline geçti.

6- Death Star waffle makinesi

ThinkGeek tarafından üretilen bu waffle yapıcının stokları ne yazık ki tükenmiş durumda ve stokların Şubat 2016’dan önce yenilenmeyeceği söyleniyor.

7- Darth Vader ve R2-D2 duş başlıkları

Darth Vader’ın altında duş yapma fikri huzurunuzu kaçırıyorsa, Amazon’da R2-D2 duş başlıkları da bulabilirsiniz.

8- Millennium Falcon yatağı

Pottery Barn’ın ürettiği bu Millennium Falcon yatağı, ne yazık ki sadece çocukların yatabileceği bir büyüklükte.

9- R2-D2 bavul

Havaalanında arkanızda bir R2’yle koşarken bazılarının size dönüp bakacağından emin olabilirsiniz.

10- Darth Vader ekmek kızartma makinesi

Sadece Darth Vader gibi görünmekle kalmayan tost makinesi, ekmeğinizin üzerine Star Wars logosunu yakma yeteneğine sahip.

Kaynak: NTV

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...