Ford Focus Black & Red

Share

İlk olarak Fiesta modelinde denediği Black&Red donanım kombinasyonu artık ağabeyi Focus’ta da sunuluyor.

Ford bu iki modelinde satışı için sipariş almaya başladı. Izgara, yan aynalar, splitter ve tavan bölümündeki tasarım oyunlarıyla müşterilere sunulan modeller 18 inç alaşımlı jantlarıyla dikkat çekiyor. İçeride ise yarış tipi deri kaplı direksiyon göze çarpıyor.

Ön yolcu koltuklarının yan destekleri uzatılarak daha sportif bir hava katılması istenmiş. Vites kolu, el freni ve paspaslar da sportif havayı destekleyen ayrıntılardan. Modelde alüminyum pedal grubuda kullanılmış.

Modelin süspansiyon sistemi daha da sertleştirilmiş. Modeller 125 PS, 150 PS ve 182 PS güçleriyle satışa sunuluyor. Dizel cephesinde ise 2.0 litrelik bir ünite sunulacak. Modellerin hepsi sadece 6 ileri manuel şanzımanla satılacak.

CNN

Emre Kırtaş

Serinletici'ye teknik destek sağlayan ve öncelikli olarak teknoloji editörlüğü yapan Emre Kırtaş, Formula 1 başta olmak üzere Serinletici içeriğine daha birçok alanda da katkıda bulunuyor. Anadolu Üniversitesi İktisat Bölümü’nü bitiren Emre aynı zamanda canlı anlatımlarının da en önemli isimlerinden.

You may also like...