BlackBerry Uygun Fiyatlı Android Telefonla Geliyor

Share

BlackBerry, Priv modeliyle Android platformuna geçiş yapmış ve oldukça beğenilmişti. Yüksek fiyatlarıyla eleştiri oklarına tutulan BlackBerry yeni telefonunda bu durumu düzeltecek.

Akıllı telefon pazarına bir dönem damgasını vuran BlackBerry, son çare olarak kendi geliştirdiği işletim sistemi bırakmış ve Android işletim sistemine geçmişti. Oldukça beğenilen bir akıllı telefon üreten BlackBerry, fiyatlandırma konusunda ise büyük eleştiriler almıştı.

BlackBerry Priv herkes tarafından beğeniyle karşılanmış ancak fiyat politikasıyla da herkes tarafından eleştirilmişti. Görünen o ki BlackBerry bu durumu düzeltmek için çalışmalara çoktan başlamış.

BlackBerry CEO’su John Chen kısa bir süre önce katıldığı bir toplantıda şirketin geleceğine dair konulardan bahsetti. Bu konuşmada en çok dikkat çeken kısım ise BlackBerry’nin gelecek Android telefonuna dair söylemleri oldu.

2016 yılı içerisinde Android işletim sistemine sahip yeni akıllı telefon çıkaracaklarını söyleyen Chen, bu modelin Priv modeline kıyasla daha uygun bir fiyatla piyasaya çıkacağını konuşmalarına ekledi. Samsung KNOX ile işbirliğinin devam edeceğini söyleyen BlackBerry CEO’su Priv modelinin satış rakamlarını da paylaştı.

BlackBerry CEO’su John Chen söz konusu toplantıda yeni nesil Android işletim sistemli üst seviye akıllı telefonları BlackBerry Priv modelinin satış rakamlarını da söylemekten çekinmedi. Bugüne kadar modelin 700 bin satış yaptığını söyleyen Chen, önümüzdeki günlerde yeni pazarlarda da satışa çıkacak olan modelin satış rakamlarını daha da arttıracağını söyledi.

Shiftdelete

Selim Kamitoğlu

İç mimar Selim Kamitoğlu'nun tasarım anlayışı ve neyin nasıl görüneceğine dair doğal içgüdüleri onu işinde olduğu gibi hayatın diğer alanlarında da yalnız bırakmıyor. Yaşantısını İstanbul’da sürdüren Selim, Serinletici ile beraber aile şirketinde yönetici olarak çalışıyor.

You may also like...