Tarantino’nun Da Hollywood’da Yıldızı Oldu

Share

Oscar ödüllü ABD’li ünlü yönetmen Quentin Tarantino, Hollywood Bulvarı’ndaki Şöhretler Kaldırımı’nda yıldızı bulunan ünlüler arasındaki yerini aldı. Tarantino, düzenlenen törenle  kendisine ayrılan  yıldızın üzerindeki örtüyü kaldırdı.

Törene ünlü yönetmeni görmek için yüzlerce hayranı akın etti.

Törende yaptığı konuşmada çok mutlu olduğunu ifade eden Quentin Tarantino, “İlk defa bu yolda yürüdüğümde sanıyorum 7 yaşındaydım. Sanırım o zamandan bu zamana gerçekten bir şeyler başarabildim ve adımı bu caddeye kazıtabildim; bu harika bir duygu. Gerçekten teşekkür ederim” dedi.

Ucuz Roman, Rezarvuar Köpekleri ve Soysuzlar Çetesi gibi filmleriyle sinema dünyasında kendisinden sıkça söz ettirmeyi başaran Tarantino’nun son filmi olan Hateful Eight de sinema eleştirmenlerinden tam not aldı.

Tarantino’nun son filmi Türkiye’de 8 Ocak’ta vizyona girecek.

Kaynak: NTV

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...