Google’dan Yılbaşı Doodle’ı

Share

Google’ın gelenek haline getirdiği, özel günlerde Doodle sunumu, 2016 yılı için de geldi. Google Doodle, şimdi yılbaşı için süslendi.

Her özel günde bizi yalnız bırakmayan Google, bu yılbaşı için de logosunu değiştirdi. 2015’in son gününde bizleri “Yeni Yılınız Kutlu Olsun” mesajı ile karşılayan Google Doodle, bir dalda duran kuşlardan ve üzerinde 2016 yazan yumurtadan oluşuyor.

Klasik Google logosu renklerinde olan Doodle, aynı zamanda sağ alt tarafında bir paylaşım butonuna sahip. Böylece bu yeni yıl kutlama işlemini Google+, Facebook, Twitter üzerinde yapabiliyor ya da e-posta olarak gönderebiliyoruz. Doodle’a tıkladığımızda ise “Yılbaşı” kelimesini Google üzerinde aramış oluyoruz. Ayrıca hemen altta bulunan yerden 2015 yılının önemli anlarını Google Trends’e bağlanarak izleyebiliyoruz. Bunlar arasında Star Wars, Paris saldırısı, Mars’ta su bulunması, Volkswagen Skandalı gibi önemli olaylar da mevcut.

31 Aralık tarihine girilmesiyle birlikte Doodle değiştiren Google, böylece yeni yılı ilk kutlayanlar arasında oldu.

Shiftdelete

Selim Kamitoğlu

İç mimar Selim Kamitoğlu'nun tasarım anlayışı ve neyin nasıl görüneceğine dair doğal içgüdüleri onu işinde olduğu gibi hayatın diğer alanlarında da yalnız bırakmıyor. Yaşantısını İstanbul’da sürdüren Selim, Serinletici ile beraber aile şirketinde yönetici olarak çalışıyor.

You may also like...