DIY: Konuşan Hediye Paketleri

Share

Hediyemizi seçtik, beğendik, aldık. Buraya kadar her şey güzel. Sonra kasaya geldik, ödemeyi yaparken, “Hediye paketi lütfen” dedik ve paketimizi aldık eve geldik. Biz pakete baktık; paket bize baktı. Sanki anlatmak istediği bir şeyler vardı.

‘Ne yapabilirim’ diye düşünmeye başladık ve ortaya ‘konuşan hediye paketleri’ çıktı. Hediyeleriniz ne kadar özel olursa olsun, paketinin de bir o kadar özene ihtiyacı olduğunu unutmayın. Bir ‘baykuş postası’nın getirdiği hediye bir hayli sihirli olabilir.

Ya da bir hediye paketinin üstündeki mumları üflemenin keyfi dünyalara değişilmez.

Belki de doğum günü dileğinizi siz değil de Minion’lar iletir. Hatta güzel bir şarkı eşliğinde…

Siz bu uğraşlar içerisindeyken bir çift gözün üzerinizde olduğunu hissedersiniz. İşin içine biraz gizem katmanın zamanı gelmiş olmasın sakın?

Böylelikle güzel bir serüvenin içinde buluverirsiniz kendinizi. Hediye paketlemek yorucu değil eğlenceli bir iştir. Yeter ki siz istekli olun. Yaratıcılığınızı geliştirin ve hediyelerinizi mükemmelleştirin.

Bırakın hediye paketleriniz konuşsun!

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...