Lemmy’nin Cenazesi Online Yayınlanacak

Share

Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Motörhead’in kurucusu Lemmy Kilmister’in cenazesi canlı olarak online yayınlanacak. 70 yaşında kanserden hayatını kaybeden rock’n roll efsanesi Lemmy’ye 9 Ocak’ta Forest Lawn Cenazeevi’nde yapılacak törenle veda edilecek.

Motörhead’in Facebook sayfasında yaptığı açıklamada; “Cenazenin yapılacağı mekanda kısıtlı yer olmasından dolayı sizden cenazeye katılmamanızı rica ediyoruz. Ancak hepinizin bu son vedanın bir parçası olmanızı istediğimiz için bir canlı yayın hazırlıyoruz. Canlı yayını Motörhead’in resmi Youtube kanalından izleyebilirsiniz. İnternet bağlantısı olan sevdiğiniz bir bara ya da kulübe gidin ve bizimle birlikte kadehlerinizi kaldırın. Her nerede olursanız olun sevgili arkadaşımızın ve yeri doldurulamaz ikonun hayatını birlikte kutlayalım” sözlerine yer verildi.

‘Lemmy’ ismiyle tanınan Kilmister, Motörhead grubunu 1975’te kurmuş ve ‘Ace of Spades’ gibi klasikleşen eserlere imza atmıştı.

Motörhead grubu ile 24 albüm çıkartan Kilmister’in hayatını anlatan ‘Lemmy the Movie’ adlı film, 2010’da gösterime girmişti.

Kaynak: NTV

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...