Bugün Dünya Kardan Adam Günü!

Share

Bugün 18 Ocak, yani Dünya Kardan Adam Günü. Gökyüzü bugünü kutlamak istercesine beyaza büründü. Bizler de böyle anlamlı bir günü es geçmek olmaz diye düşündük. Topladığımız karlarla minyatür bir kardan adam yaparak bugünü onurlandırdık.

Hadi bugün siz de kendinize izin verin. 5 dakikalığına bile olsa çocukluğunuza dönün ve bir kardan adam yapın. Hayatınıza neşe katın. Karın soğuk olduğu kadar sıcak olduğunu da hatırlayın.

İlla ki dev gibi bir kardan adam olmasına gerek yok. Bizim yaptığımız gibi iki minik kartopunu üst üste koyun. Kolları için kürdan kullanabilirsiniz. Gözlerine gelince… Damla çikolatalar ne güne duruyor ki? Hazır kardan adamın gözlerini kondururken, birkaç çikolata da mideye indirmeyi ihmal etmeyin.

İsterseniz peçeteden şapka bile yapabilirsiniz, tamamiyle size kalmış. Hatta belki şapkaya uygun bir de atkı… Hayal gücünüzü kullanın. Pablo Picasso’nun dediği gibi, “Hayal ettiğiniz her şey gerçektir”. Siz de hayal edin ve saf çocukluk eğlencesinin tadına varın!

18 Ocak Dünya Kardan Adam Gününüz Kutlu Olsun!

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...