iOS 9.2.1 ile Eski iPhone’lar Hızlanıyor

Share

iOS 9.2.1 güncellemesi ile eski iPhone modellerinin hızlandığı ortaya çıktı. İşte iPhone 4s üzerinde yapılan iOS 9.2.1 ile iOS 8.4.1 hız karşılaştırma testi!

Ios-9.2.1

Yaklaşık olarak 40 MB boyutlarında olan iOS 9.2.1 güncelleme içeriğinde “Bu güncelleme, MDM sunucusu kullanırken uygulama yükleme işleminin tamamlanmasına engel olabilen bir sorunun giderilmesi gibi sorun gidermeleri ve güvenlik güncellemeleri içerir.” yazıyordu.

Ancak güncellemeyi yükledikten sonra özellikle eski iPhone olarak nitelendirebileceğimiz modellerde gözle görünür bir performans artışı olduğu ortaya çıktı.

Bunun Plasebo etkisi olup olmadığını test etmek için iAppleBytes; iOS 9.2.1 yüklü iPhone 4s ile iOS 8.4.1 yüklü iPhone 4s üzerinde test yaptı. Uygulama açılış hızlarını ve sistem animasyon hızını göstermek üzerine yapılan bu testte, iOS 9.2.1’in daha akıcı olduğu gözlemlendi.

iOS 9.2.1 ile iPhone 5’in de hızlandığını söyleyen kullanıcıların da bulunduğunu belirtelim.

Shiftdelete

Selim Kamitoğlu

İç mimar Selim Kamitoğlu'nun tasarım anlayışı ve neyin nasıl görüneceğine dair doğal içgüdüleri onu işinde olduğu gibi hayatın diğer alanlarında da yalnız bırakmıyor. Yaşantısını İstanbul’da sürdüren Selim, Serinletici ile beraber aile şirketinde yönetici olarak çalışıyor.

You may also like...